18 °

max 18 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mihailović pred duel sa Švedskom: Imamo imperativ pobjede

Košarka

Comments 0

Mihailović pred duel sa Švedskom: Imamo imperativ pobjede

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Košarkaši Crne Gore nakon poraza na startu kvalifikacija od Njemačke spremaju se za duel protiv Švedske u ,,Morači”. Naša reprezentacija nastojaće da upiše trijumf u prvom meču na svom terenu u novom ciklusu, koji bi, iako je tek prvi ,,prozor” značio mnogo na putu do konačnog cilja, odnosno plasmanu na prvenstvo Evrope.

Naša reprezentacija juče u popodnevnim časovima stigla je iz Ludvigsburga, danas će u ,,Morači” odraditi dva treninga i pokušati da protiv Švedske prikaže što bolje izdanje za prvi trijumf u novom ciklusu.

-Nakon starta kvalifikacija i prvog kola protiv jedne, mogu reći favorizovane Njemačke, gdje smo apsolutno bili daleko od nekog nivoa kojem treba da težimo i koji mislim da možemo da ostvarimo, očekuje nas utakmica protiv Švedske. Definitivno je u pitanju nezgodna ekipa, ali s obzirom da igramo kući pred svojim navijačima, imamo imperativ pobjede – kazao je kapiten naše reprezentacije Vladimir Mihailović.

Košarkaški savez odlučio je da ulaz za ovaj meč bude slobodan, a sve u cilju kako bi naši košarkaši imali što veću i bolju podršku sa tribina.

-Znamo svi koliko je potrebna podrška sa tribina. Smatram da je dobro što će ulaz biti slobodan, a iskoristio bih i ovu priliku da pozovem sve navijače da dođu u što većem broju i da nam pomognu. Smatram da ovo može biti jako bitna pobjeda i veliki korak ka plasmanu, tako da nam je podrška jako bitna – naglasio je Mihailović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR