13 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Moram mnogo da igram, jer ako sjedim kući pravim djecu"

Ostalo

Comments 0

"Moram mnogo da igram, jer ako sjedim kući pravim djecu"

Izvor: Mozzartsport.com

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Jedan od najvećih tensiera današnijice, Endi Marej titulom na omanjem, ali cijenjenom ATP 250 turniru u Antverpenu objavio je minule neđelje povratak na veliku scenu.

Prvi put je čovjek sa metalnim kukom, to jest dijelom glave femura (kost butine) osvojio neku titulu u pojedinačnoj konkurenciji, što je dokaz da će uskoro možda čak i ljudi sa ozbiljnijim zdravstvenim problemima moći da se profesionalno bave sportom.

Škot, poznat po izuzetnom humoru, koji tek s vremena na vrijeme pokaže, nedugo pošto je pokorio Antverpen preokretom u finalu protiv još jednog "ranjenika", Stena Vavrinke otkrio je zašto se, ipak, odlučio da nastavi karijeru, iako je mirne duše mogao da je zaključi sa impresivnim učinkom i to u vrijeme "velike trojke" - sa tri grend slema, dva olimpijska zlata i jednim Dejvis kupom.

"Znate šta, ako sjedim kod kuće, onda pravim djecu. A pošto mi je već treće na putu, morao sam da nešto učinim. Tako da ću mnogo igrati...", našalio se Škot koji će do kraja ove sezone nastupati još samo u finalu Dejvis kupa u Madridu, gdje će predvoditi tim Velike Britanije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR