26 °

max 30 ° / min 22 °

Ponedjeljak

13.07.

30° / 22°

Utorak

14.07.

32° / 18°

Srijeda

15.07.

31° / 17°

Četvrtak

16.07.

31° / 20°

Petak

17.07.

31° / 21°

Subota

18.07.

28° / 21°

Nedjelja

19.07.

30° / 20°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Janović uručio nagrade najboljima u školskom sportu

Ostalo

Comments 0

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Janović uručio nagrade najboljima u školskom sportu

Ministar sporta i mladih Nikola Janović sa direktoricom Monte Credit-a Svetlanom Roganović uručio je novu sportsku opremu kao nagradu pobjednicima školskih sportskih takmičenja osnovnih škola koju je obezbijedila ova mikro finansijska institucija.

Janović je iskoristio navedenu priliku da istakne da su u prethodne dvije godine napravljeni značajni pomaci na planu unapređenja školskog sporta čija je organizacija bila pod koordinacijom Ministarstva sporta i mladih, saopšteno je iz ovog resora. 

"Od jednog malog broja škola i djece koja su u početku učestvovala na školskim sportskim takmičenjima došli smo do značajnih rezultata od preko 70 osnovnih škola i 2500 djece koja učestvuju u sportskim aktivnostima u okviru škola, što je ogroman uspjeh. Za ovakav uspjeh velike zasluge ima i preko 160 profesora fizičkog vaspitanja koji su uložili ogroman trud i rad da školski sport dostigne ovaj nivo", istakao je Janović.

Janović sj zahvalio i direktorici Montecredit-a Svetlani Roganović na opremi koja je obezbijeđena pobjednicima školskih sportskih takmičenja uz isticanje da je to značajna podrška školskom sportu.

Ceremoniji su prisustvovali i predstavnici Crnogorskog školskog sportskog saveza koji je krovna organizacija za oblast školskog sporta u Crnoj Gori.

Svečanost uručenja nove opreme organizovana je u renoviranoj fiskulturnoj sali OŠ "Njegoš" na Cetinju, čiju je adaptaciju finansiralo Ministarstvo sporta i mladih.

 

 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR