14 °

max 14 ° / min 9 °

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Odigrali smo upravo onako kako sam i očekivao"

Rukomet

Comments 0

"Odigrali smo upravo onako kako sam i očekivao"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Trener Budućnosti Dragan Adžić kazao je da je zadovoljan izdanjem njegovih izabranica u duelu protiv Savehofa, uz napomenu da je nivo igre bio na očekivanom nivou poslije više od dva mjeseca pauze u Ligi šampiona zbog Svjetskog prvenstva u Japanu. Naše šampionke slavile su protiv švedskog tima (30:25) i pobjedom otvorile glavnu rundu elitnog takmičenja. Adžić je istakao da je Majda Mehmedović zbog problema koje ima sa leđima u posljednjih nekoliko dana, igrala samo u prvom poluvremenu, a da su krilo Nađa Kadović i desni bek Katarina Džaferović opravdale ukazano povjerenje.

- Generalno sam zadovoljan kako smo izgledali u novoj dvorani. Bilo je dosta gledalaca i sa dobrom energijom su nas podržali. Prva utakmica poslije pauze i nekog velikog takmičenja je uvijek teška za nas, tako da je nivo igre bio na očekivanom nivou. Odigrali smo upravo onako kako sam i očekivao. Reakcija ekipe je bila dobra i vjerujem da ćemo biti bolji u narednim utakmicama – kazao je trener Dragan Adžić.

Majda Mehmedović je igrala samo u prvom poluvremenu, dok je u nastavku priliku dobila 16-godišnja Nađa Kadović.

- Majda je imala problem sa leđima u posljednjih nekoliko dana. Najvažnije je da se ništa nije pogoršalo poslije duela protiv Savehofa. Ostale djevojke su zazlužile prostor za igru, priliku su dobile i neke mlađe igračice, a mogu da kažem da su je iskoristile na najbolji način. Nađa Kadović veoma dobro trenira i odigrala je kvalitetno protiv Jagodine u Regionalnoj ligi, pa je zaslužila da i večeras dobije priliku. Drago mi je da je ostala mirna i hrabra. I Katarina Džaferović je opravdala ukazano povjerenje i za njih je veoma dragocjeno što imaju priliku da igraju utakmice na ovom nivou – kazao je Adžić.

Osam igračica upisalo se u strijelce, a lijevi bek Sanja Vujović je postigla dva gola.

- Ovo je prva utakmica i znamo da možemo bolje i u napadu i u odbrani. Ipak, znamo da je ovo tek početak glavne runde i važno je da smo osvojili dva boda. Idemo dalje i okrećemo se narednim izazovima – kazala je lijevi bek Sanja Vujović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR