15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bojana objavila širi spisak igračica za OI

Rukomet

Comments 0

Bojana objavila širi spisak igračica za OI

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Selektorka ženske seniorske reprezentacije Bojana Popović objavila je spisak od 19 igračica koje konkurišu za mjesto u timu za Olimpijske igre koje će od 25. jula do 8. avgusta biti održane u Tokiju.

„Lavice“ pripreme za treće učešće na najvećoj svjetskoj smotri sportista počinju 10. juna, a nastup u Tokiju otvoriće duelom protiv Angole, koji je na programu 25. jula. Rivali u grupi su još Holandija, Norveška, Japan i Južna Koreja, a plasman u četvrtfinale izboriće četiri prvoplasirane selekcije.

U odnosu na sastav koji je na kvalifikacionom turniru u Podgorici izborio vizu za Tokio, selektorka Popović ponovo može da računa na srednjeg beka Milenu Raičević i golmanku Marinu Rajčić, koje se vraćaju nakon pauze zbog porođaja.

Na spisku selektorke Popović su golmanke Ljubica Nenezić (Dunarea Braila, Rumunija), Marta Batinović (Ramniku Vlčea, Rumunija), Anastasija Babović (Dunajvaroš, Mađarska) i Marina Rajčić (Budućnost), krila Majda Mehmedović (Budućnost), Dijana Mugoša (Podravka, Hrvatska), Ivona Pavićević (Budućnost), Jovanka Radičević (Budućnost), Nina Bulatović (Jagodina, Srbija) i Dijana Ujkić (Gloria Buzau, Rumunija), bekovi Đurđina Jauković (Brest, Francuska), Jelena Despotović (Debrecin, Mađarska), Itana Grbić (Budućnost), Milena Raičević (Budućnost), Matea Pletikosić (Krim, Slovenija) i Andrea Klikovac (CSM Bukurešt, Rumunija), te pivoti Tatjana Brnović (Budućnost), Nikolina Vukčević (Budućnost) i Ema Ramusović (Budućnost).

Na širem spisku su i sredji bek Nataša Ćorović i lijevi bek Ilda Kepić, igračice koje nijesu prijavljene za nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali će biti dio tima tokom priprema, jer stručni štab na njih računa u narednom periodu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR