26 °

max 32 ° / min 25 °

Petak

18.09.

32° / 25°

Subota

19.09.

30° / 21°

Nedjelja

20.09.

31° / 20°

Ponedjeljak

21.09.

31° / 20°

Utorak

22.09.

28° / 21°

Srijeda

23.09.

25° / 22°

Četvrtak

24.09.

27° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Džonson za kampanju iskoristio scenu iz čuvenog ljubavnog filma

Izvor: Foto: Sreenshot

Svijet

Tag Video
Comments 0

Autor: Jelena Grbović

  • Viber

Džonson za kampanju iskoristio scenu iz čuvenog ljubavnog filma

Čuveni ljubavni film "Zapravo ljubav" poznat je po sceni gdje lik koji tumači glumac Endrju Linkoln uz pomoć natpisa na tabli izjavljuje ljubav Kiri Najtli. Britanski premijer u ostavci Borsi Džonson riješio je da iskopira ovu scenu i iskoristi je kao dio reklamne kampanja pred izbore koji se održavaju 12. decembra i naišao na podjeljene reakcije javnosti.

Scena počinje tako što Džonson kuca na vrata anonimne žene, koja bi trebalo da predstavlja prosječnog brtitanskog glasača, i potom kreće da objašnjava razloge zbog čega bi trebalo da glasa za njega. Pogađate, koristeći ispise na kartonskim tablama.

Na kraju odlazi i u kameru iznosi svoju poruku: Dosta. Dosta. Hajde da završimo ovo.

Dio javnosti u Britaniji je pozitivno reagovao na kampanju, i pohvalio ideju, dok su drugi na društvenim mrežama istakli da Džonson "izgleda jezivo".

Šanse britanskog premijera Džonsona za pobjedu na izborima koji će se održati u četvrtak vrlo su nesigurne, kažu konzervativni stručnjaci koji se boje da laburisti ne treba da osvoje niti jedno mjesto da bi svrgnuli premijera.

Sam premijer je na Tviteru objavio taj video uz poruku 'Brexit, actually', a ubrzo je dobio milion pregleda i hiljade lajkova.

Laburisti ga optužuju da nema originalnih ideja pa kopira one iz filma, dok su sa druge strane mnogi pohvalili ovakav Džonsonov potez navodeći da je unio bar malo zabave u dosadnu kampanju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR