23 °

max 23 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

23° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Djevojčica kojoj je Kejt Midlton pružala podršku tokom bolesti, uputila dirljivu poruku princezi

Izvor: newsweek.com

Svijet

Comments 0

Djevojčica kojoj je Kejt Midlton pružala podršku tokom bolesti, uputila dirljivu poruku princezi

Autor: Antena M

  • Viber

Princeza Kejt Midlton bila je velika podrška maloj Mili Snedon (8) iz Škotske dok se borila sa leukemijom, prije par gpdina.

Sada je Mila uputila poruku podrške princezi, kada je saznala da ona boluje od raka.

"Bićeš hrabra kao ja i borićeš se protiv toga kao i ja", poručila je Mila Snedon Kejt Midlton u izjavi za The Sunday Mail.

Mama ove djevojčice rekla je za Sunday Mirror:

"Bili smo u kupovini kad smo čuli vijest. Mila se obratila meni i rekla mi da želi da napravi i pošalje Kejt čestitku. Dakle, Mila će uspostaviti kontakt na svoj privatni način", počela je, a zatim dodala:

"Kejt je prema Mili pokazala takvo saosjećanje, brigu i podršku tokom i nakon liječenja. Stoga je bilo vrlo emotivno saznati da se sada suočava sa svojim zdravstvenim problemima. Rak je kao zajednica i klub u kojem niko ne želi da bude. Jako smo tužni što čujemo da se Kejt pridružila klubu, ali porodica Snedon je u potpunosti uz nju i želimo joj sve najbolje. Imamo samo divljenje prema njoj što je uspjela da istupi u javnost i javno ispriča svoju priču", rekla je gospođa Snedon.

Kejt je saznala za priču o Mili Snedon jer je fotografija ove djevojčice iz izolacije, tokom pandemije kovida, postala viralna. Srela se zatim sa njom dva puta. Princeza joj je poslala poruku, nakon što se Mila prije dvije godine izliječila.

Mila je prvi put pričala telefonom sa Kejt Midlton u aprilu 2021. Sastale su se u maju te godine u Edinburgu i djevojčica je bila zadivljena jer su obje nosile ružičaste haljine.

"Zdravo, Mila, želim da te snažno zagrlim, tako je lijepo upoznati te", rekla joj je tada Kejt.

Drugi susret desio se u decembru 2021. u Vestminsterskoj opatiji. Milina mama napomenula je da je Kejt veoma nježna osoba.

"Ti trenuci učinili su da se Mila osjeća stvarno posebno i to joj je dosta odvratilo pažnju sa tretmana. Sada je poznata kao srećna djevojčica koja je upoznala Kejt Midlton, a ne kao djevojčica koja boluje od raka".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR