15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučić u basketu može da pobijedi osnovca, u fudbalu ne

Region

Comments 0

Vučić u basketu može da pobijedi osnovca, u fudbalu ne

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Nakon što je u aprilu demonstrirao “košarkaško umijeće” u duelu sa mališanom u Velikom Gradištu i dokazao da u basketu može da pobijedi osnovca, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je to pokušao da učini u fudbalu, ali su ga mališani nadmudrili.

Naime, kako prenosi Tanjug, Vučić je tokom obilaska stadiona “Dubočica” u Leskovcu, gdje ga je, između ostalih, dočekao veliki broj djece iskoristio priliku da jednom i sam šutne loptu na gol.

Djeca su se otimala ko će od njih da bude golman, ali kako dogovora o tome nije bilo, branilo je više njih i – odbranilo. Tako je Vučić, danas poražen u fudbalu.

“Mnogo sam srećan što sam danas u Leskovcu i za dva, tri mjeseca krećemo sa radovima i za manje od dvije godine biće završen moderan stadion. Drago mi je da ovako mnogo djece i trenera budućnost vezuju za sport. Djeco draga, hvala vam što ste došli u ovolikom broju, obećavam da će reprezentacija Srbije jednu od tri utakmice igrati baš na ovom stadionu”, kazao je  Vučić u Leskovcu, a navodi se na Fejsbuk stranici Budućnost Srbije-Aleksandar Vučić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR