23 °

max 31 ° / min 20 °

Ponedjeljak

13.07.

31° / 20°

Utorak

14.07.

31° / 20°

Srijeda

15.07.

31° / 19°

Četvrtak

16.07.

31° / 20°

Petak

17.07.

30° / 20°

Subota

18.07.

28° / 20°

Nedjelja

19.07.

31° / 19°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radovanović: Nijesu Crnogorci ludi, ali i oni su u čabru

Region

Comments 7

Izvor: Nova.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Radovanović: Nijesu Crnogorci ludi, ali i oni su u čabru

Podaci o broju izliječenih od koronavirusa u Srbiji za samo 24 sata doživjeli su nevjerovatnu transformaciju. Za jedan dan ozdravilo je 4.125 pacijenata. Epidemiolog Zoran Radovanović smatra da je riječ o nelogičnosti koju je teško braniti, u šali kaže da su ti ljudi ozdravili "dekretom i administrativnom odlukom".

Zvanični podaci koje objavljuje Ministarstvo zdravlja pokazuju da je prema jučerašnjoj statistici juče bila izliječena 6.391 osoba, a danas ih je 11.056.

Na pitanje Nova.rs da li takva odluka može da ima veze sa mogućnošču ulaska naših državljana u Crnu Goru, Radovanović ocjenjuje da Crnogorci nijesu “ludi” ali je ipak svjestan i toga da su komšijama potrebni turisti.

“Nijesu Crnogorci ludi, znaju oni šta se dešava i jasno im je koliko imamo novootkrivenih. Nijesu to džepovi, to su nova žarišta. Ipak i Crnogorci su ekonomski u čabru, moraju da dovode turiste, makar i Srbe. Ipak, olabaviće oni, samo čekaju još malo da se kod nas popravi situacija”, primjećuje Radovanović.

Nova.rs pokušala je da odgovor na misteriju porasta broja izliječenih dobije i od članova Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa, ali niko nije odgovorio na njihove pozive i poruke.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Blago nama

Nas će upravo upropastiti Srbija .Kako je moguće u jednom danu da je izliječeno toliko hiljada ljudi?Nadam se da će CG NKT reagovati kako treba i ne puštati još Srbe u CG.Upravo će nas oni zaraziti i vratiti ćemo se na početak ,na zabrane,maske i ostalo, a onda papa turizam svakako i zagarantovano.

Lovcenac

@Ctrl Da volim pjesmu Tamo daleko, i trobojku knaza Danila I Lovcen planinu.

nenad_mne

Dakle, nastavak srpskog životnog kreda- neka komšiji crkne krava!