17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Fasade u trobojkama kao kazna neglasačima SNS-a?

Izvor: Nova, Nenad Mihajlović

Region

Comments 0

Fasade u trobojkama kao kazna neglasačima SNS-a?

Izvor: nova

Autor: Antena M

  • Viber

Iživljavanje novosadske vlasti nad stanovnicima Limana koji su na izborima istisnuli SNS iz par Mjesnih zajednica, nakon nedavne “šetnje za podršku Vučiću”, nastavljeno je oslikavanjem ovih djelova grada srpskim trobojkama po haustorima, fasadama i ulazima u zgrade gdje stanuju “neposlušni” građani, prenose lokalna glasila.

Oslkavani su navodno pod okriljem noći, a moleri koji su ih satima iscrtavali su nepoznata lica.

Pored oštećenja javne imovine i kršenja Zakona o upotrebi zastave, gradska vlast ovim čini mnogo opasniju i dugotrajniju štetu po svoje građane, polarizujući ih na “rodoljube” kojima kvart obojen trobojkama predstavlja krunu patriotizma i na “izdajnike” koji podsjećaju da je zastavama mjesto na zakon predviđenim pozicijama, jarboloma i institucijama, a ne na njihovim fasadama i ulazima, prenosi nova.rs.

Stanari su vratili prvobitnu boju fasade na jednom mjestu, tako što su angažovali profesionalnog molera poznatog identiteta koji je preko dana prekrečio stubove sa trobojkama.

Međutim, noćni odred SNS rodoljuba nije sačekao ni da se farba osuši, te je Park siti jutros ponovo osvanuo u patriotskim bojama srpske zastave, sa namjerom da podsjeti Limance da ne mogu oni biti protiv gradske vlasti toliko, koliko vlast može biti protiv njih, navode vojvođanski mediji.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR