15 °

max 15 ° / min 11 °

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mihajlović: Nikolić da podrži Vučića, najboljeg iz SNS-a

Region

Comments 0

Mihajlović: Nikolić da podrži Vučića, najboljeg iz SNS-a

  • Viber
Potpredsjednica Vlade Srbije i članica Predsjedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da Tomislav Nikolić treba da podrži Aleksandra Vučića kao kandidata SNS za predsjednika Srbije.
"Vučić je najbolji kandidat za predsjednika Srbije kog SNS ima. Samo Vučića može da podrži vladajuća koalicija i samo on može da pobijedi u prvom krugu. Interes SNS i svih ostalih stranaka u Vladi je ubjedljiva pobjeda Vučića i neću pogriješiti ako kažem da je to interes i ogromnog dijela građana Srbije, prije svega zbog očuvanja političke stabilnosti", izjavila je Mihajlović za Srpski telegraf, saopšteno je iz njenog kabineta.
 
S druge strane, okruženje aktuelnog predsjednika želi i ima interes da se Tomislav Nikolić ponovo kandiduje, iako i sami znaju da jako teško može da pobijedi. Zato bi, zarad stabilnosti i stranke i koalicije i stabilnosti Srbije, najbolje bilo da Nikolić podrži Vučića za predsjednika Srbije, izjavila je Mihajlović, prenosi FoNet. 
 
Tim potezom, smatra ona, Nikolić bi ugasio i posljednju nadu opozicije koja igra na nejedinstvo u vladajućoj koaliciji. 
 
Govoreći u Vuku Jeremiću, ona je istakla da svako ko ga iole poznaje neće glasati za njega. 
 
"Za Jeremića neće glasati ni njegova bivša stranka, ni nekadašnji najbliži saradnici, čak ni njegov bivši šef Boris Tadić. Nema razloga da bilo ko sprječava Jeremića u kampanji jer mu time samo čini uslugu. Upoznajte Vuka, jer onda sigurno nećete glasati za njega", dodala je Mihajlović. 
 
Saša Janković je, prema njenim riječima, "po SNS-u mnogo ozbiljniji kandidat od Jeremića", dok je Vojislav Šešelj "ružna prošlost kroz koju je Srbija prošla i od koje se još nije oporavila i koja se nikad se više neće vratiti".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR