22 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šešelj: Rusija se vraća na Balkan, ako budemo sarađivali vratićemo Crnu Goru

Region

Comments 4

Šešelj: Rusija se vraća na Balkan, ako budemo sarađivali vratićemo Crnu Goru

  • Viber
Predizborni skup predsjedničkog kandidata Vojislava Šešelja održan je na Trgu Republike u Beogradu, gdje se okupio veliki broj njegovih pristalica.
Šeselj je okupljenima poručio da je jedini koji može da pobijedi Aleksandra Vučića i da će kao predsjednik predstavljati korektiv za sve tri grane vlasti. Oštro je kritikovao svoje protivkandidate, što su njegove pristalice propratile burnim skandiranjem i zviždanjem.
 
Komentarišući kritike da je previše blag prema Vučiću, rekao je da to radi zato što "svi strani agenti trenutno rade protiv njega", dok je drugi razlog to što Vučić nije uveo sankcije Rusiji.
 
"Rusija se vraća na Balkan, jer ako krenemo u EU uslov će biti da priznamo Kosovo, Srbija to nikad ne smije da uradi. Ako uđemo u EU to će biti bez Vojvodine, Republike Srpske i Raške, a ako uđemo u savez sa Rusijom, onda jednog dana možemo vratiti ono što je izgubljeno, tu prije svega mislim na Kosovo, Crnu Goru, RS", kazao je Šešelj.
 
Obećao je da će ako bude predsjednik ponovo otvoriti "pitanje okupacije Srpske krajine". "Krajinu ćemo osloboditi diplomatskim putem, kad počne podjela Evrope između Amerike i Rusije", rekao je.
 
Šešelj je kritikovao Vučića zbog odnosa prema izbjeglicama, navodeći da se "divi" mađarskom lideru Viktoru Orbanu jer je na vrijeme postavio žicu na granici.
 
„Ja ću se zalagati da se i naše granice obezbijede. Bodljikava žica nije dovoljna - minska polja“, rekao je lider radikala.
 
Rekavši da se Rusija vraća silovito na Balkan, Šešelj je završio miting porukom Velika Srbija. Nakon toga radikali su krenuli u šetnju centralnim beogradskim ulicama, koja će biti okončana na trgu Republike odakle je u krenula.
 
Izvor: N1
 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Joanne

Koliko je Seselj neodmjerem, toliko je i Dabanovic. Podjednako, komentari su im za proucavanje.

Cg-Mne

Snila baba sto bi bila rada, bit ce predsjednik onda kad mu se ostvari san o velikoj Srbiji-a to je nikad! Evo ga godinama slusamo kako trabunja o kojekakvim besmislicama, ( sjecamo se one mocne ruske teniske loptice, saveza sa Bjelorusijom,Rusijom i td.) ali zalosno je to da jos uvijek ima zavidan broj pristalica!?

Tale

Ali, Vojvodo, ne preteruj da ti opet Darka ne pošaljemo, da te privede poznaniju crnogorstva.