21 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
ATV: Osumnjičeni za ubistvo male Danke udarili je automobilom, pa tijelo bacili na deponiju

Izvor: Screenshot, Nova

Region

Comments 0

ATV: Osumnjičeni za ubistvo male Danke udarili je automobilom, pa tijelo bacili na deponiju

Izvor: N1

Autor: Antena M

  • Viber

Potraga za nestalom Dankom Ilić (2), nažalost, dobila je tragičan epilog. Najcrnje slutnje porodice su se ispostavile tačnim, a jutros su uhapšene dvije osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtili djevojčicu, a potom njeno tijelo bacili na divlju deponiju uz ”Starobanjski put” kod Bora, saznaje ATV.

Kako je potvrđeno za ATV kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

”S.J. je osumnjičeni da je službenim vozilom ”fiat panda” u ulici Radomira Putnika udario u pješaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D.D. tijelo djevojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gdje su tijelo izbacili sa desne strane puta”, kaže izvor blizak istrazi.

S.J. se na teret stavlja da je time počinio teško krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, a D.D. pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela. Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala.

”S.J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uslovima na kolovozu usljed čega je prednjim desnim dijelom vozila udario u djevojčicu i usmrtio je”, navodi izvor iz istrage, piše ATV.

Danka Ilić nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem „Pronađi me“.

U potrazi za Dankom MUP Srbije organizovana je jedna od najopsežnijih potraga, u koju se uključio cio region.

Policija iz Bora juče je na mjesto nestanka dovela službene pse koji su ponovo pretraživali teren, a nedugo nakon toga dovedena su i dva muškaraca koji su pokazivali teren, dok ih je policija snimala.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR