15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nacionalni parkovi Crne Gore privremeno zatvoreni za posjetioce

Izvor: NPCG

KORONAVIRUS

Comments 0

Nacionalni parkovi Crne Gore privremeno zatvoreni za posjetioce

Autor: Antena M

  • Viber

Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore u cilju sprečavanja širenja koronavirusa privremeno zatvara ulaz za sve posjetioce, što je u skladu sa novim setom privremenih mjera Vlade Crne Gore i preporukama državnoj upravi, privredi i medijima.

"Novim setom privremenih mjera, Ministarstvo zdravlja radi sprečavanja unošenja i širenja virusa i radi zaštite građana preporučilo je juče, između ostalog, maksimalno uzdržavanje od korišćenja javnih površina, te je s tim u vezi JPNPCG odlučilo da postupi u skladu sa ovom preporukom i privremeno zatvori sve svoje ulazno-kontrolne punktove za sve posjetioce.

Uprava JPNPCG u Podgorici i Uprave svih nacionalnih parkova Crne Gore pojedinačno uvode posebna dežurstva zaposlenih u cilju realizacije prioritetnih aktivnosti. Takođe će Službe zaštite redovno vršiti svoje aktivnosti u cilju kontrole i zaštite prostora", navedeno je u saopštenju. 

NPCG pozivaju sve građane, posjetioce i privredne subjekte da se strogo pridržavaju privremenih mjera propisanih od nadležnih organa Crne Gore. 

"JPNPCG apeluje na sve korisnike prostora NPCG i ujedno na sve građane Crne Gore da se sa maksimalnom pažnjom odnose prema sopstvenom zdravlju i zdravlju svih onih sa kojima su u kontaktu.

Za sve dodatne informacije, svi korisnici prostora NPCG mogu dobiti informacije na kontakte date na sajtu NPCG, www.nparkovi.me. Takođe podsjećamo da je prošle godine, JPNPCG uspostavilo Call Centar i dežurni broj telefona 067 000 825 za prijavu svih nezakonitih aktivnosti na područjima pet nacionalnih parkova", zaključuju u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR