10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Adžović građanima Tuzi: Ostanite svojim kućama!

KORONAVIRUS

Comments 0

Adžović građanima Tuzi: Ostanite svojim kućama!

Autor: Antena M

  • Viber

''U ovom teškom trenutku za našu opštinu, nakon saznanja da smo najgore pogođeni virusom Covid-19 koji sije strah i trepet čitavim svijetom, a koji nažalost nije zaobišao ni naš kraj, apelujem i molim sve vas da ostanete u svojim domovima i da se svi zajedno odgovorno ophodimo prema mjerama koje je donijela Vlada Crne Gore i Nacionalno koordinaciono tijelo za borbu protiv zaraznih bolesti'', naveo je u saopštenju predsjednik OO SD Tuzi, Samir Adžović.

Kako je naveo, veoma je važno da se u ovom trenutku naoružamo strpljenjem, jer samo tako možemo zaustaviti dalje širenje virusa.

''Vlada i Opština rade odličan posao i veoma organizovano djeluju tako da svi građani dobiju sve što im je neophodno za funkcionisanje.

Molim vas sve još jednom da se strogo pridržavamo mjera nadležnih organa za dobrobit svih. Svi smo u početku olako shvatili ovaj virus, ali još uvijek nije kasno da se pošasti stane na put. Postoje brojni načini da odlično iskoristite ovaj iznenadni višak slobodnog vremena, a moj je prijedlog da pročitate neki dobar roman ili da pogledate neki dobar film'', naveo je on.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR