18 °

max 22 ° / min 12 °

Subota

30.05.

22° / 12°

Nedjelja

31.05.

20° / 14°

Ponedjeljak

01.06.

22° / 14°

Utorak

02.06.

24° / 14°

Srijeda

03.06.

24° / 14°

Četvrtak

04.06.

23° / 14°

Petak

05.06.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hapšenja u više gradova: Sedam osoba procesuirano zbog kršenja privremenih mjera

KORONAVIRUS

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Hapšenja u više gradova: Sedam osoba procesuirano zbog kršenja privremenih mjera

Policija je u Nikšiću, Baru, Danilovgradu, Cetinju i Žabljaku procesuirala sedam osoba zbog kršenja privremenih mjera donijetih zbog sprečavanja širenja koronavirusa, saopšteno je iz Uprave policije.

"Kivična prijava je podnijeta u Nikšiću zbog kršenja privremenih mjera, pa je protiv R.Đ. zbog prevoza više od dva lica vozilom podnijeta krivična prijava. U vozilu se nalazilo lice koje nije imalo prijavljen boravak iz Republike Srbije i njemu je donijeto rješenje o samoizolaciji.

Prilikom obilaska Bara policija je u unutrašnjosti jednog frizerskog salona zatekla R.L, zakupca tog objekta, i tri lica. On je na ovaj način prekršio privremenu mjeru zatvaranja frizerskih i kozmetičkih salona. R.L. je lišen slobode", piše u saopštenju.

Kako je navedeno, danilovgradska policija je juče na magistralnom putu Podgorica – Nikšić zaustavili vozilo kojim je upravljao M.Ć. (35) dok se u vozilu nalazio N.Đ. (36).

"Kontrolom je utvrđeno da su lica prekršili odluku o zabrani putničkog međugradskog saobraćaja, te da ne posjeduju potvrdu o potrebi kretanja van mjesta prebivališta. Oni su lišeni slobode zbog sumnje da su počinili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti", piše u saopštenju.

U Cetinju je jučeuhapšen Z.L. (39) iz Podgorice zbog istog krivičnog djela.

"Policija je ovo lice kontrolisala u saobraćaju kada je utvrđeno da se sa njim u vozilu nalaze još dva lica, te je on na ovaj način rekršio privremenu mjeru zabrane prvoza više od dva lica u voziilu.

U Žabljaku je registrovano kršenje zabrane međugradskog saobraćaja, te je protiv S.Š. (52) i D.B. (59), oba lica iz Budve, podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su počinili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti", navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR