8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radojičić: Cetinjani da budu odgovorni i da poštuju mjere

KORONAVIRUS

Comments 0

Radojičić: Cetinjani da budu odgovorni i da poštuju mjere

Izvor: Portal RTCG

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Direktorica Opšte bolnice Danilo I na Cetinju Sonja Radojičić apelovala je na građane prijestonice da kao i do sada budu odgovorni i solidarni, te da poštuju sve preporuke Instituta za javno zdravlje (IJZ) i Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT).

"Jako je neophodno da se poštuje distanca o kojoj se toliko priča, da se obavezno nose maske, da se izbjegavaju gužve i veliki skupovi, te da se što manje boravi u zatvorenom prostoru", istakla je Radojičić.

Ona je u Jutarnjem programu Televizije Crne Gore (TVCG) podsjetila da na Cetinju trenutno ima šest pozitivnih pacijenata na Covid-19.

"Jedan je pacijent u Kliničkom centru na Infektivnoj klinici i on je stabilan. Svi pacijenti su na naše zadovoljstvo dobro", istakla je Radojičić.

Direktorica cetinjske Opšte bolnice nije mogla da precizira koliko je građana prijestonice u samoizolaciji, ali je pacijente zamolila da ostanu kod kuće ukoliko osjete respiratorne tegobe koje bi mogle ukazivati na pojavu infkecije.

Podsjetimo, Opštinski tim za zaštitu i spašavanje Prijestonice Cetinje donio je juče odluku prema kojoj će danas započeti preventivna dezinfekcija ulaza stambenih zgrada u gradskim naseljima, Doma učenika i studenata, kao i javnih preduzeća čiji je osnivač Prijestonica.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR