13 °

max 15 ° / min 11 °

Srijeda

26.02.

15° / 11°

Četvrtak

27.02.

13° / 5°

Petak

28.02.

12° / 4°

Subota

29.02.

12° / 0°

Nedjelja

01.03.

12° / 7°

Ponedjeljak

02.03.

15° / 10°

Utorak

03.03.

14° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kotor Art: Koncert mađarske pop-rok zvijezde Ildiko Keresteš na Luštici

Kultura

Comments 0

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Kotor Art: Koncert mađarske pop-rok zvijezde Ildiko Keresteš na Luštici

Visoko cijenjena pop-rok zvijezda u Mađarskoj, Ildiko Keresteš, nastupa na XVIII KotorArt Don Brankovim danima muzike u četvrtak, 1. avgusta, u 21sat u Luštici Bay.

Ova svestrana umjetnica, poznata i kao mađarska Tina Tarner, publici će se predstaviti ne samo svojim hitovima, već i onim svijetskim, poput hitova grupe AC/DC, Tine Tarner i drugih pop i rock izvođača.

Koncert je organizovan u saradnji sa festivalskim dugogodišnjim prijateljima, Lušticom Bay, a dio je programa Nedjelje Mađarske kulture u Crnoj Gori, projekta Ministarstva vanjskih poslova i trgovine Mađarske, kaže se u saopštenju.

Besplatan prevoz na dvočasovni koncert za sve zainteresovane je obezbijeđen iz Kotora (zgrada Zavoda za zapošljavanje) i Tivta (stara autobuska) sa polascima iz oba grada u 20 sati, i povratkom po završetku koncerta.

Biografija

Ildiko Keresteš na sceni je preko 25 godina. Ona je pjevačica, autorka pjesama, a radi kao glumica u pozorištu, na filmu i televiziji. Kao pjevačica, snimila je šest albuma za koje je dobila brojne nagrade, a na svakom od njih nalazi se niz poznatih hitova.

Doprinijela je realizaciji više od pedeset albuma, od kojih je polovina u rangu zlatnih, dok su neki od njih i platinasti.

Svako ko jednom čuje njen dubok i oštar glas, nikada ga neće zaboraviti. Njen specifičan umjetnički izraz nije karakterističan samo po izvanrednoj boji glasa, već i po njenom stavu, dramatičnoj snazi, ličnosti i talentu koji publika prepoznaje i za koji se zauvijek vezuje.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR