20 °

max 31 ° / min 15 °

Srijeda

15.07.

31° / 15°

Četvrtak

16.07.

32° / 20°

Petak

17.07.

32° / 20°

Subota

18.07.

28° / 21°

Nedjelja

19.07.

30° / 20°

Ponedjeljak

20.07.

33° / 20°

Utorak

21.07.

35° / 21°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ansambli "Gypsy Jazz Trio" i "Mocking Birds" na Durmitoru

Izvor: Foto:Wikipedia

Kultura

Comments 0

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Ansambli "Gypsy Jazz Trio" i "Mocking Birds" na Durmitoru

Ansambl Gypsy Jazz Trio nastupiće danas u 13 sati na vrhu Savin kuk, dok će ansambl MockingBirds nastupiti u 19 sati i 30 minuta na Crnom jezeru u sklopu festivala "Wild Beauty Art".

Ulaz na sve događaje u okviru Wild Beauty Arta je slobodan, uz obaveznu taksu ulaska u Nacionalni park Durmitor i troškove prevoza žičarom.

Uz podršku Turističke organizacije Žabljak obezbijeđen je i besplatan prevoz na koncerte ekološkim autobusom iz centra Žabljaka, za koncert na Savinom kuku od 12h, za koncert na Crnom jezeru od 18.30h, kaže se u saopštenju organizatora.

Dodatne informacije o programu Festivala mogu se pronaći na www.wildbeautyart.me i Facebook stranici Festivala.

Ansambl MockingBirds osnovan je 2013. a čine ga Sonja Milivojević, violina, Stefan Beloica, harmonika, Bratislav Radisavljević, kahon.

Zbog izbora instrumenata, različitih žanrova , cilja i promišljanja ideje o imidžu ansambla, MockingBirds su idealan sastav za promovisanje različitih lokacija na Žabljaku.

Osim večernjeg koncerta na Crnom jezeru, Festival organizuje i nesvakidašnji koncert, sa početkom u 13 sati na Savinom Kuku, na kojem će nastupiti Gypsy Jazz Trio. Ova nesvakidašnja lokacija za džez koncert je idealno mjesto da planinari predahnu od njihove ture, a svi zainteresovani turisti moći će direktno doći na koncert žičarom.

Savin Kuk (2313 m) je jedan od najljepših, najprepoznatljivijih i najfotografisanijih, naravno i najposjećenijih vrhova Durmitora. Savin Kuk je dio neprevaziđene panorame nad Crnim Jezerom, po kojoj je Durmitor prepoznatljiv, a ujedno je jedan od najposjećenijih vrhova jer žičara staje samo stotinjak metara ispod vrha, blizu Savine Vode.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR