16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Premijera filma ''Četiri ruže'' u Baru

Kultura

Comments 0

Premijera filma ''Četiri ruže'' u Baru

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Svečana premijera rediteljskog filmskog prvjenca Vasilija Nikitovića “Četiri ruže” u Crnoj Gori, na kojoj će se publici pokloniti dio glumačke ekipe, biće održana u četvrtak, 9. januara u barskom Domu kulture, u 19 sati.

Njome će Kulturni centar Bar, krovna institucija kulture u ovom gradu, ujedno i otpočeti realizaciju ovogodišnjih programa.

Kako s navodi u saopštenju, film “Četiri ruže” je krimi-drama sa elementima komedije i predstavlja svojevrstan mozaik urbanih likova, koje tokom jedne beogradske noći povezuje želja za brzom i lakom zaradom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom.

Sastoji se od nekoliko paralelnih priča smještenih u ambijent noćnog života Bograda, a u centru mozaika, u kome se vodi bespoštedna borba, iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu “Četiri ruže”, nalazi se jedan običan čovjek. U bezuspješnom pokušaju da od svega pobjegne, shvatiće da će uspjeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i vjeru.

Na čelu odlične glumačke ekipe nalazi se Dragan Gagi Jovanović, koji se na filmskom platnu pojavljuje nakon sedam godina. U filmu igraju: Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Boris Milivojević, Sonja Kolarčić, Jana Milić i Marko Samolov. Jedan od upečatljivih segmenata ovog filma je i orginalna muzika koju izvode bendovi i autori kao što su Kuguars, “Sevdah Baby”, “The Glissers”, Rambo Amadeus, Boban Petrović i drugi.

Reprizne projekcije ostvarenja, koje je u Srbiji, od svoje premijere 3. decembra, već pogledalo nekoliko desetina hiljada gledalaca, zakazane su za 10. i 11. januar. Karte su u prodaji i mogu se rezervisati putem broja telefona 063-473500.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR