16 °

max 21 ° / min 11 °

Srijeda

08.04.

21° / 11°

Četvrtak

09.04.

21° / 9°

Petak

10.04.

23° / 10°

Subota

11.04.

23° / 14°

Nedjelja

12.04.

23° / 14°

Ponedjeljak

13.04.

21° / 12°

Utorak

14.04.

18° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Predstave CNP-a uskoro online, direktori trećinu plate daju Nacionalnom tijelu

Kultura

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Predstave CNP-a uskoro online, direktori trećinu plate daju Nacionalnom tijelu

Crnogorsko narodno pozorište je, iako prinuđeno da obustavi svoj repertoar, u ovoj situaciji uz svoju publiku i svoju državu Crnu Goru, naveli su u saopštenju.

Pozorišni čin, kako dodaju, ne postoji bez direktnog odnosa između publike i scene, ali će u danima koji su pred nama pokušati drugim medijima da nadoknade građanima naše države nedostatak aktivne pozorišne produkcije.

''U saradnji sa Ministarstvom kulture i drugim institucijama kulture objavljivaćemo snimke naših predstava na zajedničkoj online platformi. Višedecenijska bliska saradnja sa Javnim servisom RTCG od sljedeće nedjelje rezultiraće prikazivanjem ekskluzivnih i najznačajnijih projekata CNP na programima RTCG, o čemu će naša javnost biti blagovremeno obaviještena.

Poštujući preporuku Premijera Markovića, poslovni i umjetnički direktori CNP će donirati trećinu svoje plate Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti'', naveli su u saopštenju.

''Nacionalni teatar koristi priliku da pozove svoju publiku i građane naše države da sa punim povjerenjem i ozbiljnošću ispoštuju sve preporuke Vlade Crne Gore i  Instituta za javno zdravlje u cilju suzbijanja pandemije korona virusa. Ostani doma'', poručuju iz CNP-a.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR