13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radončić: Film Zavjera otkriće mnogo nepoznatih činjenica

Izvor: Screenshot TVCG

Kultura

Comments 5

Radončić: Film Zavjera otkriće mnogo nepoznatih činjenica

Izvor: portal rtcg

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Dugometražni dokumentarni film "Zavjera", crnogorskog autora Šekija Radončića, selektovan je u zvanični program Sarajevskog filmskog festivala.

Radončić je kazao da će "Zavjera" otkriti mnogo nepoznatih činjenica i detalja, i da će doprinijeti boljem sagledavanju onogo što je trebalo da se desi u Crnoj Gori oktobra 2016. 

“90 minuta filma će pokazati mnogo više nego što su pokazale stotine i stotine sati televizijskog prenosa suđenja, pogotovo ako uzmemo u obzir uplitanje proruskih medija koji su godinama obmanjivali crnogorsku javnost kada je u pitanju taj slučaj”, kazao je Radončić.

Podsjećamo, film prikazuje pokušaj terorizma u Crnoj Gori 2016, a premijerno će biti prikazan 15. avgusta, prvog dana takmičarskog programa za dokumentarne filmove.

Kako se ističe u sinopsisu filma, cilj zavjere bio je ukloniti prozapadnog premijera Mila Đukanovića i instalirati prorusku vlast.

Fim traje 90. minuta. Sniman je u Crnoj Gori, Srbiji i na Kosovu.

 

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Djurovučinić

@Jocko ...nije raskrinkala pokušaj državnog udara,već neke dubiozno upotrijebljene dokaze. Ali da pitam,zbog čega Ti nemaš kriptovani tell sa GRU. Zašto im šef dođe iz Moskve spec letom da ih pokupi iz BG njih dvoicu GRU- ovaca.???

Dijana

Bravo Šeki, tako rade prave patriote. Ne zaboravljaju svoju domovinu i svoj narod, ma gdje da su. Bravo i čestitke za film.

Jocko

Dzaba ti je Radoncicu, drzavni udar je vec do tancina raskrinkala ona bakica Vukotic, kolumnista Vijesti I liderka narodnog pokreta"Odupri se".