4 °

max 15 ° / min 0 °

Četvrtak

26.11.

15° / 0°

Petak

27.11.

16° / 1°

Subota

28.11.

15° / 1°

Nedjelja

29.11.

13° / 6°

Ponedjeljak

30.11.

10° / 3°

Utorak

01.12.

11° / 0°

Srijeda

02.12.

11° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Džada Film Fest ove godine neće biti organizovan

Kultura

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Džada Film Fest ove godine neće biti organizovan

“Džada Film Fest”, međunarodni festival debitantskog igranog filma, ove godine neće biti organizovan, saopštili su organizatori. 

Marketing agencija “Link Creative Studio”, organizator i idejni autor “Džada Film Fest-a”,  donijela je odluku da se ovogodišnje šesto izdanje, na kome je trebalo da bude prikazano 7 filmova u revijalnom dijelu programa i 7 u takmičarskoj selekciji, ne održi zbog epidemiološke situacije u Podgorici.

“Nije bilo lako donijeti ovakvu odluku imajući u vidu da smo se od početka pandemije trudili da pronađemo adekvatna rješenja za realizaciju događaja, ali svakodnevno pogoršavanje epidemiološke situacije tokom septembra i oktobra je bilo presudno za otkazivanje ovogodišnjeg izdanja.

Zahvalni smo svim partnerima na projektu koji su ove godine bili uz nas i davali nam podršku svih proteklih mjeseci, kada smo se, kao organizatori, susretali sa veoma mnogo izazova.

Svojom podrškom kompanije m:tel, nikšićka Pivara, Hotel Marienplatz Podgorica, Educo centar, pokrovitelji Francuski institut, Filmski centar Crne Gore, Ministarstvo kulture, Sekretarijat za kulturu i sport - Glavni grad Podgorica, kao i mnogi drugi, zaista su pokazali da su istinski partneri na projektu te da je ovo važan kulturni događaj za sve", navodi se u saopštenju. 

"Iskreno se nadamo da sljedeća godina donosi neko bolje vrijeme i da će se steći uslovi da se Džada Film Fest organizuje onako kako dolikuje, na zadovoljstvo prvenstveno velikog broja naših vjernih posjetilaca i svih partnera na projektu", izjavili su organizatori festivala.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR