9 °

max 16 ° / min 8 °

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Odgođena dodjela Gremi nagrada zbog povećanja broja oboljelih od koronavirusa

Izvor: Wikipedia

Kultura

Tag Gallery
Comments 0

Odgođena dodjela Gremi nagrada zbog povećanja broja oboljelih od koronavirusa

Izvor: RTS, NPR.ORG

Autor: Antena M

  • Viber

Ceremonija dodjele Gremi nagrada za 2021. odgođena je zbog zabrinutosti od novog talasa širenja koronavirusa.

Američka Akademija za diskografsku umjetnost i nauku je objavila da se ceremonija dodjele odgađa sa 31. januara na 14. mart.

Već godinama ceremonija dodjele Gremi nagrada se održava u „Stejpls centru" u Los Anđelesu, međutim, ovo područje Kalifornije bilježi značajan porast broja oboljelih od kovida-19 i očekuje se pogoršanje situacije.

Direktorka zdravstvenih službi okruga Los Anđeles, Kristina Gali, saopštila je još prije dva dana da su regionalne bolnice prepune i da su primorane da donose „vrlo teške odluke o njezi pacijenata“.

Akademija za diskografsku umjetnost i nauku, Si-Bi-Es kao emiter događaja i izvršni producent, Ben Vinston (kome je ovo trebalo da bude prva godina u toj ulozi), izdali su zajedničko saopštenje u kome između ostalog ističu da ništa nije važnije od zdravlja i bezbjednosti muzičke zajedice i stotine ljudi koji rade u produkciji ove manifestacije.

Ova godina je trebalo da predstavlja novi početak za Gremi nagrade čiju dodjelu su prethodne godine zasijenili razni skandali i optužbe na račun Akademije koje je izrekla bivša predsjednica akademije Debora Dugan na račun svojih prethodnika, između ostalog i optužbe za seksualno uznemiravanje, finansijske malverzacije i namještanje rezultata. Duganovu je na mjestu predsjednika Akademije zamijenio privremeni izvršni direktor, Harvi Mejson džunior.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR