4 °

max 19 ° / min 4 °

Četvrtak

28.10.

19° / 4°

Petak

29.10.

19° / 10°

Subota

30.10.

19° / 11°

Nedjelja

31.10.

18° / 11°

Ponedjeljak

01.11.

13° / 10°

Utorak

02.11.

19° / 13°

Srijeda

03.11.

15° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi filmovi  u Cineplexxu

Izvor: Cineplexx

Kultura

Tag Video
Comments 0

Novi filmovi u Cineplexxu

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City će se naći tri sjajna filmska naslova. Pogledajte trejlere.

VENOM 2 - Ukoliko želite da provjerite kako izgleda spektakularno suparništvo između antiheroja i zlikovca - Venoma i Karnidža, preporučujemo da pogledate blokbaster VENOM 2!

Bioskopski hit sa Tomom Hardijem, Vudijem Harelsonom, Mišel Viliams i Naomi Haris u bioskop Cineplexx Delta City stiže u četvrtak, 14. oktobra.

Tom Hardi se vraća kao istraživački novinar Edi Brok, koji je sada najbolji prijatelj i cimer vanzemaljskog parazita koji mu omogućava da bude „smrtonosni zaštitnik" San Franciska. Nakon događaja iz posljednjeg filma, Edi i Venom predstavljaju „čudni par" čija veza je napeta do krajnje tačke pucanja. Venom je i dalje gladan ljudskog mesa, dok mu Edi ne dozvoljava da jede bilo koga; dopušteno mu je da konzumira samo loše momke.

Vudi Harelson, koji je imao kratko pojavljivanje na kraju prvog Venoma, ovog puta pored Toma ima glavnu ulogu, kao Kletus Kesedi, neobuzdani ubica osuđen na smrt.

Međutim, šta se dešava kada osuđeni serijski ubica dobije svog sopstvenog Simbiota po imenu Karnidž, krvoločnijeg od svog domaćina?

 
POSLJEDNJI DVOBOJ 

Atmosfera borbe, blata, zvukovi metala teškog viteškog oklopa. Neizvjesnost koja se može mjeriti u vazduhu. Starh od osude i strah od smrti suočeni sa hrabrošću jedne žene. Jedna žena usprotivila se cijelom narodu. Intrigantna priča o izdaji i osveti koja je suštinski važna zbog položaja obespravljene žene u srednjem vijeku i presudi koja kaže: ukoliko njen suprug izgubi u dvoboju ona mora biti živa spaljena.

Ova istorijska drama u kojoj supruga viteza iznosi teške optužbe za silovanje objedinjuje u jednoj osobi sve muke ženske opresije 14. vijeka. Kralj Čarls VI objavljuje da će vitez Žan de Karuž spor izazvan sumnjom da je njegov štitonoša Žak le Gri silovao njegovu suprugu dok je on bio na ratištu, riješiti surovim dvobojem.


NOĆ VJEŠTICA UBIJA

 Neuništivi Majkl Mjers se vraća jeziviji i moćniji nego ikada.

Godine 2018. horor film NOĆ VJEŠTICA Dejvida Gordona Grina, u kojem glumi ikona Džejmi Li Kertis, zaradio je više od 250 miliona dolara na bioskopskim blagajnama širom svijeta i postao poglavlje sa najvećom zaradom u četvorogodišnjoj franšizi.
Nekoliko minuta nakon što su Lori Stroud, njena ćerka Karen i unuka Alison ostavile zarobljeno maskirano čudovište da gori u Lorinom podrumu, Lori je hitno prebačena u bolnicu sa povredama opasnim po život, vjerujući da je konačno ubila njenog dugogodišnjeg mučitelja. Ali kada Majkl uspije da se oslobodi Lorine zamke, njegovo ritualno krvoproliće se nastavlja. Dok je Lori u bolovima i priprema se da se odbrani od njega, ona nadahnjuje čitav Hadonfild da ustane protiv ovog nezaustavljivog čudovišta…

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR