15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Promocija knjige Slavka Mandića U ime oca i sina

Kultura

Comments 0

Promocija knjige Slavka Mandića U ime oca i sina

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Nove knjige novinara i publiciste Slavka Mandića “U ime oca i sina” - Ubistvo države s predumišljajem i “Politički popovi i litijaški eksperti” - Tamna strana crnogorske zbilje biće predstavljene u četvrtak, 5.maja, u Multimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović”, od 19 sati.

Kako se navodi u saopštenju o novim književnim izdanjima govoriće akademik Dukljanske akademije nauka i umjetnosti Sreten Vujović, teoretičar medijske kulture Željko Rutović, novinar i publicista Šeki Radončić i autor. Moderator večeri je novinar i publicista Dragan Mitov Đurović.

Slavko Mandić urednik je velikog broja radio i tv emisija. Objavljuje tekstove iz svih oblasti društevnog, političkog i kulturnog života Crne Gore u brojnim časopisima i publikacijama.

Autor je knjige „Politički popovi i litijaški eksperti“ - Tamna strana crnogorske zbilje. Likovno je uredio veći broj kataloga, knjiga i monografija.

Učestvovao je na brojnim domaćim i međunarodnim konkursima. Imao je više samostalnih i kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Osnivač je i predsjednik Udruženja likovnih i primijenjenih umjetnika Kotora. Bio je predsjednik Šahovskog kluba Kotor. Mandić je bio i reprezentativac Crne Gore u stonom tenisu. Dobitnik je više značajnih nagarada i prizanja.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR