17 °

max 17 ° / min 12 °

Subota

02.12.

17° / 12°

Nedjelja

03.12.

12° / 6°

Ponedjeljak

04.12.

10° / 4°

Utorak

05.12.

9° / 6°

Srijeda

06.12.

8° / 7°

Četvrtak

07.12.

10° / 6°

Petak

08.12.

10° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hor Vokalisti i novi spot "Kad gitara zasvira"

Izvor: Privatna arhiva

Kultura

Tag Video
Comments 0

Hor Vokalisti i novi spot "Kad gitara zasvira"

Autor: Antena M

  • Viber

Hor Vokalisti, pod vođstvom dirigenta Saše Barjaktarovića, objavio je spot za pjesmu „Kad gitara zasvira“ kao svojevrsnu muzičku poslasticu za kraj ljeta.

Kako se navodi u saopštenju, muziku za pop pjesmu je komponovao Barjaktarović, na stihove pjesnikinje Šejle Kajić, inače članice hora dok je instrumentalni aranžman uradio Dejan Božović.

Pjesma je urađena pod pokroviteljstvom PAM-a Crne Gore.

„Iako se ljetnji hitovi prezentuju javnosti obično na početku sezone, mi smo odlučili da lijepom pjesmom i romantičnim spotom muzički produžimo ovo kasno ljeto. Želimo takođe da ova pjesma ostane kao uspomena na ljetnje ljubavi ko god da ih je doživio ovih mjeseci“, kazao je kompozitor i dirigent Barjaktarović.

Reditelj i direktor fotografije za spot je Miodrag Mika Marković, koji je režirao i spot „Muzika i ja“. Spot je sniman na rukavcima Skadarskog jezera i na Velikoj plaži u Ulcinju.

Ovo je inače prvi spot hora pod nazivom Vokalisti gdje je osnivač i dirigent Saša Barjaktarović, profesor muzike a njeguju raznolik repertoar.

Vokalisti ove jeseni pripremaju novi program, za brojne zainteresovane potencijalne članove biće organizovana audicija, a očekuje se da će do kraja godine publiku obradovati cjelovečernjim koncertom.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR