22 °

max 22 ° / min 15 °

Četvrtak

24.10.

22° / 15°

Petak

25.10.

21° / 16°

Subota

26.10.

22° / 16°

Nedjelja

27.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

28.10.

21° / 15°

Utorak

29.10.

24° / 15°

Srijeda

30.10.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorski orkestar mladih održao nezaboravan koncert u Luksemburgu

Kultura

Comments 0

Crnogorski orkestar mladih održao nezaboravan koncert u Luksemburgu

Autor: Antena M

  • Viber

U prestižnom Le Royal Hotelu u Luksemburgu, Crnogorski orkestar mladih održao je nezaboravan koncert.

Ovaj događaj organizovao je Kulturno-Informativni Centar Crne Gore u Luksemburgu, a goste je srdačno dočekala predsjednica Fetija Kalač.

Koncert je podržan od Ministarstva kulture Crne Gore i grada Podgorice. Amela Skenderović, najmlađa bošnjačka kandidatkinja na nacionalnim izborima u Luksemburgu, istakla je važnost očuvanja veza između Crne Gore i Luksemburga.

.

.

Ovaj događaj privukao je posjetioce iz Crne Gore, ali i međunarodne goste koji su došli da vide ovaj ansambl uživo. Crnogorski Orkestar mladih čini grupa mladih i talentovanih muzičara koji su imali priliku da predstavljaju Crnu Goru u mnogim zemljama širom Evrope.

Njihov nastup oduševio je goste mješavinom klasičnih, savremenih i crnogorskih izvedbi. Ovo muzička veče bila je i prilika za jačanje kulturnih veza između Crne Gore i Luksemburga.

Crnogorski orkestar mladih nije samo muzički ansambl, već i su oni i ambasadori kulture i umjetnosti svoje zemlje. Njihov entuzijazam i talent osvajaju srca publike gdje god da nastupaju. Očuvanje veza između Crne Gore i Luksemburga putem umjetnosti i kulture ključno je za širenje razumijevanja i prijateljstva između ovih dviju nacija. Crnogorski orkestar mladih svakako je doprinio tom cilju svojim nevjerovatnim muzičkim izvedbama i nastupom u Luksemburgu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR