24 °

max 24 ° / min 15 °

Petak

17.05.

24° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorsko narodno pozorište pokrenulo Viber kanal

Kultura

Tag Video
Comments 0

Crnogorsko narodno pozorište pokrenulo Viber kanal

Autor: Antena M

  • Viber

- Crnogorsko narodno pozorište sa ponosom najavljuje pokretanje zvaničnog Viber kanala, u cilju dodatne prezentacije i promocije svojega rada, odnosno njegovanja postojeće i privlačenja nove publike, saopšteno je iz CNP-a.

Doprinoseći ukupnom imidžu ustanove kroz njeno relevantno predstavljanje u javnosti, kako dodaju, publika nacionalnog teatra i na ovaj način moći će da prati tekuću repertoarsku aktivnost, ali i brojne druge sadržaje – od istorijata do multimedije.  

Prisustvom na Viber kanalu, ljubitelji pozorišta će, kako kažu, imati priliku da prvi saznaju o novim produkcijama, posebnim događajima, popustima na ulaznice i ekskluzivnim sadržajima koje pripremamo. 

"Takođe, kanal će biti interaktivan, omogućavajući vam da učestvujete u anketama i budete dio naše pozorišne zajednice", kažu iz CNP-a.

U saopštenju kažu da pokretanjem Viber kanala Crnogorsko narodno pozorište dodatno ojačava povezanost sa svojom publikom i pruža priliku da se pozorište doživi na nov, blizak način.

Osim putem Viber kanala, aktuelnosti nacionalnog teatra i dalje su dostupne na veb-sajtu, društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i YouTube platformi, čime se obezbjeđuje prisustvo vodeće crnogorske teatarske ustanove u globalnom online prostoru, dodaje se u saopštenju. 

"Pridružite nam se na našem Viber kanalu (klikom na ovaj link ili uz pomoć pretrage na Viber aplikaciji) i budite u toku sa svim dešavanjima u Crnogorskom narodnom pozorištu. Hvala vam na podršci i radujemo se zajedničkom putovanju kroz svijet pozorišne umjetnosti", saopštili su iz CNP-a. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR