10 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Danas je 27. rođendan Antene M

O nama

Comments 34

Danas je 27. rođendan Antene M

Autor: Antena M

  • Viber

U teškom vremenu krvavog raspada Jugoslavije i medijske okupacije Crne Gore, 18. jula 1994. počeo je rad prvi nezavisni, crnogorski informativno-politički radio - Antena M.

Dok su skoro sva ostala glasila na crnogorskoj javnoj sceni huškala na rat i bila u funkciji stvaranja etnički čiste "skraćene" Jugoslavije - zapravo Velike Srbije pod lažnim imenom, Antena M promovisala je mir, suživot ljudi različitih nacija i vjera, pravo Crne Gore na obnovu međunarodnog državnog subjektiviteta i Crnogoraca na svoj nacionalni identitet, svoj jezik i svoju autokefalnu CPC. Crna Gora u EU i NATO bila je još tada cilj u čiju smo ispravnost ubjeđivali naše slušaoce.

Tokom 27 godina postojanja radija i pet godina portala Antena M uradili smo posao na koji smo ponosni. Ostali smo vjerni vrijednostima zbog kojih smo osnovani, o svom trošku na svijetlo dana iznijeli više nepoznatog i demaskirali više falsifikovanog iz crnogorske prošlosti nego državne institucije koje su za to osnovane i plaćene, držali se čvrsto principa vjerodostojnosti, prezirući senzacionalizam i "žutilo".

Nakon 27 godina, Antena M je jedna od rijetkih medijskih kuća koja nije vlasništvo stranaca i koja nije u službi promotera anticrnogorske i antievropske politike. Kao i prije 27 godina, Crna Gora je medijska kolonija pod neformalnom okupacijom. Kao i u prethodnih 27 godina, Antena M boriće se protiv takvoga statusa naše države i zalagati za vrijednosti koje afirmiše od osnivanja, na isti način kao dosad - tačnom informacijom i superiornom argumentacijom.

Pa ako treba još 27 godina do Crne Gore kakvu sanjamo - nema predaje!

Komentari (34)

POŠALJI KOMENTAR

mnejoca

SREĆAN 27 ROĐEDAN ... PUNO USPJEHA CIJELOJ REDAKCIJI NA REALNOSTI , BLGOVRJEMENIM BRZIM INFORMACIJAMA ... NAJBOLJI STE ... RADILI MNOGO GODINA ...

Orlov krš

Srećan rođendan,sa željom da što prije dođemo do Crne Gore kakvu sanjamo!Hvala za svih 27 godina patriotizma i slobodarstva!

Velimir

Sa velikim uvazavanjem i poštovanjem čestitam Vam rođendan, hrabro ,odlučno i dostojanstveno nastavite da branite čast i ugled ,naše domovine Crne Gore.