26 °

max 32 ° / min 23 °

Nedjelja

23.06.

32° / 23°

Ponedjeljak

24.06.

31° / 20°

Utorak

25.06.

30° / 20°

Srijeda

26.06.

31° / 21°

Četvrtak

27.06.

29° / 19°

Petak

28.06.

31° / 20°

Subota

29.06.

32° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ibrahimović: BS će ostvariti najbolji rezultat do sada

Izvor: BS

Parlamentarni izbori 2023

Comments 0

Ibrahimović: BS će ostvariti najbolji rezultat do sada

Autor: Antena M

  • Viber

Bošnjačka stranka (BS) će na parlamentarnim izborima 11. juna ostvariti najbolji rezultat do sada, poručio je nosilac liste te partije Ervin Ibrahimović, navodeći da dolaze bolja vremena za Crnu Goru i sve građane.

Ibrahimović je, na promotivnom skupu u Bijelom Polju, kazao da nema prosperitetne i jake Crne Gore bez jake BS i bez Bošnjaka.

On je rekao da je konačno došlo vrijeme da se ozbiljne kapitalne investicije usmjere ka sjeveru države, sa jasnim rokom završetka.

Ibrahimović je istakao da Bošnjaci kao narod moraju biti dio procesa odlučivanja.

„Do pojave BS, svega 1,5 odsto Bošnjaka bilo je zastupljeno u državnim institucijama. Ali nakon toga, kada ste nam ukazali povjerenje da vodimo procese u državi, povećali smo taj procenat”, rekao je Ibrahimović i naglasio da proces nije završen. 

Kako je naveo, sadašnji procenat ne oslikava stvarnu sliku.

“Zato, važno je da 11. juna pošaljemo jasnu poruku da je država Crna Gora svih nas, a ne samo pojedinaca u njoj“, kazao je Ibrahimović.

On je istakao da Bošnjaci sa sjevera treba da imaju jednake šanse, kao i svi ostali građani.

„Mi odavde šaljemo takvu poruku i na taj način ćemo pojačati kvalitet ponude Crne Gore. Bošnjaci, posebno na sjeveru, imaju pravo na obrazovanje, na zdravstvo, na kulturu“, rekao je Ibrahimović.

Kako je dodao, investicije su potrebne sjeveru i to sa tačnim rokom završetka.

“Poslije 11. juna, poslaćemo nekoliko upita – prvi i to jasan, Bošnjaci se ponovo pitaju u Crnoj Gori. Drugi je da se ne može sklopiti nijedna evropska vlada bez Bošnjačke stranke. Treći je da sve investicije koje budemo dogovorili za sjever Crne Gore, mora se znati i rok završetka tih projekata", rekao je Ibrahimović.

On je naveo da Đalovića pećina, Ski centar Cmiljača, potencijali ski centra u Rožajama, tunel Rožaje-Peć, putni pravac Plav-Dečani i mnogi drugi projekti, moraju biti završeni u mandatu sljedeće vlade.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR