11 °

max 15 ° / min 7 °

Subota

28.03.

15° / 7°

Subota

28.03.

17° / 8°

Ponedjeljak

30.03.

18° / 6°

Utorak

31.03.

16° / 8°

Srijeda

01.04.

12° / 8°

Četvrtak

02.04.

14° / 7°

Petak

03.04.

16° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Poruke upozorenja za vozače iz ulice iza Delte

Izvor: Foto: Dnevne novine

Podgorica

Comments 1

Izvor: Dnevne novine

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Poruke upozorenja za vozače iz ulice iza Delte

Komunalna inspekcija juče je, nakon žalbe građana iz MZ 1. maj i pisanja medija, započela sa preventivnim djelovanjem i upozoravanjem vozača koji nepropisno parkiraju vozila u Ulici Arsenija Boljevića iza TC Delta siti, pišu Dnevne novine.

Službenici Komunalne inspekcije juče ujutro su ostavili poruke upozorenja vozačima na šoferšajbni da će biti kažnjavani ukoliko nastave da ostavljaju vozila na trotoaru ili ulici, gdje je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje.

Iz Komunalne inspekcije navode da smo svi svjedoci velikog priliva saobraćaja, a jednako i opšte saobraćajne nekulture, prvenstveno u dijelu nepropisnog parkiranja.

“Nakon uvođenja naplatnog parking prostora ispred Delte, Ulica Arsenija Boljevića kao pristupna saobraćajnica i njene trotoarske površine primjer su, ako se tako može reći, nesavjesnog parkiranja. Komunalna inspekcija često “pauk-vozilom” postupa i na ovoj predmetnoj lokaciji. Redovnim postupanjem samo tokom prethodnog mjeseca sa ove, kao i lokacija u neposrednoj blizini premještena su 34 vozila i izdat 41 prekršajni nalog po nepropisnom parkiranju”, kazali su Dnevnim novinama iz Komunalne inspekcije.

Podsjećanja radi, stanari iz Ulice Arsenije Boljevića, od broja 50 do broja 70, nedavno su se i pisanim putem obratili Glavnom gradu, tražeći da se hitno riješi saobraćajni haos na ovoj saobraćajnici, koja je bukvalno pretvorena u parking. Problem nepropisnog parkiranja je u toj mjeri izražen da su i, kako kažu, zbog izgubljenog trotoara njihova djeca životno ugrožena. 

Oni su u svom dopisu Glavnom gradu tražili postavljanje zaštitnih stubića, tvrdeći da jedino tako može da se zavede red u ovoj ulici.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

ja

pa sram vas i stid bilo! poruke upozorenja za kršenje zakona!!?? toliko je sve žalosno što ne radite ono za čem vas plaćamo, a sad još postaje i žalosno kad radite!!!