17 °

max 21 ° / min 11 °

Srijeda

08.04.

21° / 11°

Četvrtak

09.04.

21° / 8°

Petak

10.04.

23° / 12°

Subota

11.04.

23° / 13°

Nedjelja

12.04.

22° / 13°

Ponedjeljak

13.04.

21° / 12°

Utorak

14.04.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Raspisan tender: Gradi se kružna raskrsnica ulica Meše Selimovića i Blaža Jovanovića

Podgorica

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Raspisan tender: Gradi se kružna raskrsnica ulica Meše Selimovića i Blaža Jovanovića

Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice raspisala je tender za izbor najpovoljnijeg ponuđača za izgradnju kružne raskrsnice ulica Meše Selimovića i Blaža Jovanovića, vrijednosti 300.000 eura, saopšteno je iz Glavnog grada.

 "Građevinski dio radova odnosi se na zasijecanje asfalta na vezi postojeće i nove kolovozne konstrukcije, struganje asfalta na vezi postojeće i nove kolovozne konstrukcije, rušenje postojećih ivičnjaka, rušenje postojećeg trotoara, ršenje postojećih betonskih površina, rušenje postojećeg asfalta, sječenje šiblja sa vađenjem panjeva, probni iskopi radi eventualnog otkrivanja podzemnih instalacija, mašinsko skidanje površinskog sloja, mašinski iskop  na trasi, mašinska obrada podtla, nabavka, transport i izrada nasipa, nabavka, transport i izrada donjeg nosećeg sloja, nabavka, transport i izrada donjeg nosećeg sloja od drobljenog kamenog materijala, nabavka, transport i izrada gornjeg nosećeg sloja od bituminiziranog drobljenog agregata, nabavka, transport i izrada habajućeg sloja od asfalt betona, nabavka, transport i izrada prelaznog kolovoza od granitnih kamenih kocki dimenzija, nabavka, transport i izrada pješačke staze od betona, nabavka, transport i ugradnja ivičnjaka od sivog betona, nabavka, transport i izrada humuziranih bankina, bermi i zelenih površina".

Planirana je i ugradnja saobraćajne signalizacije, te izrada atmosferske kanalizacije, vodovoda, te elektroenergetske instalacije jake struje i tk kanalizacija, navedeno je u saopštenju. 

"Period važenja ponude je 90 dana od dana javnog otvaranja ponuda. Rok izvršenja ugovora je: 100 dana računajući od dana uvođenja Izvođača u posao. Ponude se predaju  radnim danima od 10 do 13 sati, zaključno sa danom  13.04.2020. godine do 13 sati. Ponude se mogu predati: neposrednom predajom na arhivi naručioca na adresi Jovana Tomaševića 2A i preporučenom pošiljkom sa povratnicom na adresi Jovana Tomaševića 2A.

Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača sa priloženim punomoćjem potpisanim od strane ovlašćenog lica, održaće se dana 13.04.2020. godine u 14 sati, u prostorijama Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice d.o.o. na adresi Ul. Jovana Tomaševića 2A"

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR