15 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Glavni grad daje doprinos razvoju i promociji najboljih preduzetničkih ideja

Podgorica

Tag Gallery
Comments 0

Glavni grad daje doprinos razvoju i promociji najboljih preduzetničkih ideja

Autor: Antena M

  • Viber

Menadžer Glavnog grada Marjan Junčaj i sekreatar Sekretarijata za preduzetništvo Kemal Grbović obišli su danas izložbeni štand Virjanka tepisi u šoping molu Delta, koji je u sklopu konkursa podrške kreativnom preduzetništvu nagrađen kao jedan od dvanaest najkreativnijih preduzetničkih poduhvata.

"Predstavnici Glavnog grada su izrazili izuzetno zadovoljstvo što je gradska uprava dala doprinos razvoju i promociji najkreativnijih preduzetničkih ideja, dodajući da će Glavni grad i u narednom periodu nastaviti da pruža podršku takvim i sličnim projektima i stimuliše kreativnu energiju našeg grada.

Podsjećamo, pobjednici konkursa za kreativno preduzetništvo koji je realizovan od strane Glavnog grada, Delta City-ja i Strategista će tokom 2020. godine besplatno dobiti centralni štand u Delti gdje će prodavati i prezentovati svoje proizvode. U cilju dalje podrške svi dobitnici  imaju na raspolaganju i finansijski paket u iznosu od 2.000 eura, kao i komunikacionu strategiju za dalji razvoj i promociju biznisa", navodi se u saopštenju.

Pored ateljea Virjanka, Digitalbee i Pletent-buba factory, nagrađeni najkreativniji preduzetnici koji će se u Delti predstavlajti u narednim mjesecima su: Shimppo, Irena Vuković, Studio Ribizla, Green Studio, Hiron Creative Lab, Neda Jovanović i Tina Mišljenović, Kokoro i Cegerica.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR