16 °

max 21 ° / min 11 °

Srijeda

08.04.

21° / 11°

Četvrtak

09.04.

21° / 9°

Petak

10.04.

23° / 10°

Subota

11.04.

23° / 14°

Nedjelja

12.04.

23° / 14°

Ponedjeljak

13.04.

21° / 12°

Utorak

14.04.

18° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podgorica: U Centru kompetencija u toku izrada više stotina vizira

Podgorica

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Podgorica: U Centru kompetencija u toku izrada više stotina vizira

Glavni grad Podgorica i prijatelji grada, volonteri, pridružili su se inicijativi obezbjeđivanja nedostajuće opreme za zdravstvene radnike Kliničkog centra i drugih zdravstvenih ustanova sa teritorije Podgorice. Tim povodom, u Centru kompetencija u toku je izrada više stotina vizira koji su dio zaštitne opreme zdravstvenih radnika, a koji su odobreni i od strane nadležnog Instituta za javno zdravlje. Zamjenica gradonačelnika Slađana Vujačić, obratila se javnosti:

“Nalazimo se u Centru kompetencija Glavnog grada gdje naši prijatelji iz tri organizacije i to Savez radio-amatera Crne Gore (Amateur Radio Club), Politehnika-crnogorski savez za tehničku kulturu i Montenegro Robotics, zajedno sa nama ovih dana vrijedno rade kako bi izradili vizire koji su dio zaštitne opreme za sve naše zdravstvene radnike koji su ovih dana na prvoj liniji odbrane u situaciji u kojoj se cijela naša država i svi naši građani nalaze.

Ovo je svakako trenutak kada je naš Centar kompetencija opravdao svoje postojanje i pokazao se kao jedna odlična investicija i to je ono što nam za sada, u ovim, za nas teškim vremenima pruža jedno malo zadovoljstvo.

"Glavni grad će nastaviti vrijedno da radi na izradi ove zaštitne opreme, zajedno sa našim partnerima , ne bi li na taj način sačuvali zdravlje naših zdravstvenih radnika, a na taj način sačuvali zdravlje svih građana Crne Gore. Ovo nije sve što je Glavni grad uradio u ovom periodu, ovo je samo dio podrške koju smo pružili svim zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori  i svim našim sugrađanima koji mogu očekivati tu podršku i u narednom periodu, a sve sa ciljem da što uspješnije izađemo iz situacije u kojoj se trenutno nalazimo", navodi se u saopštenju.

"Još jednom, poruka svima- Ostanite kod svojih kuća, čuvajte vaše zgravlje i zdravlje vaših najbližih“ zaključila je Vujačić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR