9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Primjena visokih standarda u svim objektima Tržnica i pijaca; Raičević zahvalan građanima i zaposlenima na disciplini

Izvor: PG Biro

Podgorica

Tag Video
Comments 0

Primjena visokih standarda u svim objektima Tržnica i pijaca; Raičević zahvalan građanima i zaposlenima na disciplini

Autor: Antena M

  • Viber

Tržnice i pijace d.o.o. Podgorica obavljaju djelatnost od javnog interesa i izgrađuju, održavaju i upravljaju pijačnim objektima, održavaju higijenu.

Društvo upravlja pijačnim objektima koji su organizovani u cilju pružanja usluga i prometa robe, čime se obezbjeđuje redovno, kvalitetno i raznovrsno snabdijevanje građana životnim namirnicama i robom široke potrošnje, navode iz Glavnog grada. 

Igor Raičević je zaposlen u objektu Tržnica i pijaca na Pobrežju na mjestu poslovođe, kao neko ko vodi brigu o zakupcima, adekvatnim uslovima za rad i održavanju visokog kvaliteta usluga koje pružaju građanima.

"Pijačni objekti kojima Društvo upravlja i na kojima ostvaruje javnu djelatnost smješteni su na šest lokacija na teritoriji glavnog grada, a to su zelene pijace, pijace mješovite robe i kamionska pijaca. Naš posao je naplata zakupa, briga o zakupcima, da im obezbijedimo što bolje uslove za rad, a građanima da obezbijedimo kvalitetne usluge", istakao je Raičević.

Objekti Tržnica i pijaca rade svakodnevno, što je u velikoj mjeri bio slučaj i za vrijeme epidemije.

"U prethodnom periodu smo imali povećane radne aktivnosti zbog epidemije koronavirusa.

Zaposleni u svim objektima su bili angažovani i trudili smo se da sprovodimo kontrolu poštovanja mjera koje su bile propisane od nadležnih institucija a tiču se nošenja zaštitnih maski, dezinfekcije ruku, kontrole broja građana u objektima, kao i poštovanja fizičke distance.

U skladu sa preporukama NKT-a koje su trenutno na snazi, u svim objektima će se vršiti kontrola nošenja zaštitnih maski i zadovoljstvo nam je da kažemo da smo u proteklom periodu bili veoma disciplinovani i nadam se da ćemo to i dalje činiti", kazao je Raičević, dodajući da posao nije uvijek lak i da se suočavaju sa izazovima, koje udruženim snagama zajedno prevazilaze.

"Imamo dosta zahtjeva, kako od zakupaca, tako i od građana, ali trudimo se da ih sve uspješno realizujemo. Mogu da istaknem da je posao lijep, pogotovo onda kada građani prepoznaju naše zalaganje i trud. Istakao bih požrtvovanje svih službi Tržnica i pijaca, jer ako ne funkcionišemo svi kao jedno, ne možemo postići dobar rezultat", zaključio je Raičević.

Tržnice i pijace ostvaruju izuzetno pozitivne rezultate, kako po pitanju uslova u objektima kojima upravljaju, tako i po ispunjavanju zahtjevnih međunarodnih standarda, dodaju u saopštenju. 

"Svi objekti pijaca su izgrađeni i održavaju se tako da u potpunosti zadovoljavaju sve propise iz oblasti bezbjednosti prodaje hrane i HACCP standarda, što potvrđuju ISO 9001:2008 i HACCP sertifikati", navode u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR