15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Počela gradnja dječjeg igrališta na bulevaru Stanka Radonjića

Podgorica

Comments 0

Počela gradnja dječjeg igrališta na bulevaru Stanka Radonjića

Autor: Antena M

  • Viber

Prostor u neposrednoj blizini stambenog bloka na Bulevaru Stanka Radonjića koji je do sada bio bez konkretne namjene uskoro će biti pretvoren u mjesto u kojem će najviše uživati mališani iz tog dijela grada, saopšteno je iz Glavnog grada.

Na ovom prostoru gradsko preduzeće Zelenilo počelo je, kako je navedeno, izgradnju novog dječijeg igrališta, a u toku su zemljani radovi – uklanjanje površinskog sloja zemlje, obilježavanje staza i platoa, kao i ugradnja ivičnjaka.

Nakon završenih radova ovaj prostor dobiće nove sadržaje za najmlađe - tobogan sa kulom, ljuljaške, klackalice, njihalice, vrteške i pješčanik, ali i parkovske klupe za odmor za roditelje i starije sugrađane, navode iz Glavnog grada.

Kompletan prostor biće obezbijeđen zaštitnom ogradom, dok će dodatnu ljepotu ovoj novoj uređenoj javnoj površini dati i nove sadnice drveća i puzavice koje će je dodatno oplemeniti.

"Podsjećamo da će ovo biti 13. dječije igralište koje je Zelenilo izgradilo za manje od godinu na teritoriji Podgorice. Tako su nakon mališana iz Bloka V, Bloka VI, Ulice Svetozara Markovića, Ulice Vasa Raičkovića, Bulevara Serdara Jola Piletića i Bulevara Ivana Crnojevića, dječije igralište dobili i mališani iz centra grada, Zagoriča, Maslina, Starog aerodroma i Zabjela.

Izgradna dječijeg igrališta na Draču ušla je u  završnu fazu, a uskoro će i mališani iz Bulevara Stanka Radonjića uživati u novom prostoru za igru, navode iz Glavnog grada", saopšteno je iz Glavnog grada. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR