11 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

21.03.

12° / 10°

Srijeda

22.03.

18° / 9°

Četvrtak

23.03.

17° / 9°

Petak

24.03.

17° / 10°

Subota

25.03.

17° / 10°

Nedjelja

26.03.

17° / 9°

Ponedjeljak

27.03.

11° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Konik uskoro dobija još jednu uređenu površinu

Izvor: PG Biro

Podgorica

Tag Video
Comments 0

Konik uskoro dobija još jednu uređenu površinu

Autor: Antena M

  • Viber

U toku je izgradnja još jedne parkovske površine na Koniku, a gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, obišao je sa saradnicima ovo veliko naselje koje će nakon izgradnje sportsko-rekreativne zone, poligona, i unapređenja ukupne infrstrukture, dobiti još jednu lijepo uređenu površinu. 

„Baš kao što smo obećali prije nekih mjesec kada smo posjetili MZ Konik, krenuli su radovi na izgradnji još jedne parkovske površine. U prvoj fazi na površini od nekih 10.000m2 dobićemo sve one sadržaje koje već imamo i u drugom dijelu Konika i u drugim djelovima grada – lijepo uređenu šetnu stazu, dječije igralište sa multifunkcionalnim spravama za naše mališane, prostor za odmor i rekreaciju i oko 100 novih sadnica.

Kompletan prostor će biti ograđen, osvijetljen, tako da ćemo pružiti zbilja jedan novi ugođaj ljudima koji žive u ovom dijelu Konika“, kazao je Vuković ističući da je zadovoljan što je Glavni grad krenuo u realizaciju ove investicije koja bi trebalo da bude završena do polovine januara, znajući šta ona znači za ljude koji ovdje žive.

„U okviru druge faze, planirano je da se gradi sportsko-rekreativna zona na još nekih 10.000m2 tako da ćemo računam polovinom naredne godine, ako se nastavi ovim putem moći da konstatujemo da je Konik dobio još jedan sadržaj za ponos i svakako nešto što će bitno unaprijediti kvalitet života ljudi koji ovdje žive“, istakao je gradonačelnik, saopšteno je iz Glavnog grada. 

Vuković je saopštio da vrijednost radova koji će biti izvedeni u prvoj fazi iznosi oko 150.000 eura i zahvalio sugrađanima na lijepom dočeku, predsjedniku Mjesne zajednice i ljudima iz Romskog savjeta, dodajući "da smo svi svjesni šta ovakve stvari znače i za njih i za ljude koje oni predstavljaju i da je to u svakom smislu motiv više".   

Almedina Jašeri je u ime stanovnika ovog podgoričkog naselja izrazila zadovoljstvo zbog izgradnje sadržaja koji su veoma važni za sve građane koji ovdje žive.

Ona je zahvalila Glavnom gradu i gradonačelniku Vukoviću na realizaciji brojnih projekata u proteklom periodu koji su im omogućili kvalitetniji život, te poručila da su zajedničko djelovanje i ravnomjeran razvoj još jedan korak ka uzajamnom razumijevanju i poštovanju različitosti, i što je najvažnije, stvaranju što boljih uslova za život u svim djelovima grada. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR