8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uskoro novi izgled Ljubljanske ulice

Podgorica

Comments 0

Uskoro novi izgled Ljubljanske ulice

Autor: Antena M

  • Viber

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković obišao je danas završne radove na sanaciji Ljubljanske ulice i poručio da će do kraja dana ta ulica biti temeljno sanirana.

- Danas smo u Ljubljanskoj ulici koja se nalazi uz Klinički centar i jednoj od najfrekventijih saobraćajnica u glavnom gradu koja se dugo vremena nalazila u izuzetno lošem stanju. To nas je motivisalo da takvo stanje promjenimo i do kraja dana ova ulica će biti temeljno sanirana - kazao je Vuković.

Podsjetio je da su u toku i završni radovi na sanaciji Bulevara Knjaza Danila, te istakao da će u narednim danima i ovaj posao biti uspješno završen. Nakon toga kreće sanacija djela Moskovske ulice, od Ljubljanske ulice do Oktobarske revolucije, čime se zatvara jedan ciklus investicija kada je ovaj dio grada u pitanju.

Direktor gradskog preduzeća Putevi Radenko Bulatović kazao je da je riječ o saobraćajnici dugačkoj 380m, prosječne širine devet m, te da su Putevi izvršili uklanjanje oštećenog asfalnog kolovoza, pripremu podloge za asfaltiranje, kao i izradu nivelacije novih septičkih rešetki, izravnanje i završni habajući sloj.

- Danas u toku dana će biti radovi završeni, što znači da ćemo u popodnevnim časovima iscrtati horizontalnu signalizaciju. Ja moram napomenuti još da su ekupe Puteva na više lokacija na područiju grada. U toku sljedeće nedjelje završićemo parking u Bloku 6 gdje će naši sugrađani dobiti dodatnih 90 parking mjesta - rekao je Bulatović.

Prema njegovim riječima, vrijednost te investicije je oko 150.000 eura.

- Izvodimo radove i u Lješanskoj nahiji, u pitanju je sanacija asfaltnog kolovoza poslije ugradnje vodovodne mreže. Nakon toga, ekipa će započeti sanaciju saobraćajnica na Starom aerodromu. Riječ je o kracima Zmaj Jovine ulice - kazao je Bulatović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR