10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uskoro novi park u Ulici Miloša Obilića

Izvor: PG Biro

Podgorica

Comments 2

Uskoro novi park u Ulici Miloša Obilića

Autor: Antena M

  • Viber

Ekipe gradskih preduzeća uređuju prostor u Ulici Miloša Obilića.

Riječ je o lokaciji koja će osim parka, dobiti i novi parking prostor, saopšteno je iz Glavnog grada. 

"Do sada je odrađen nivelacioni plan, završena je izgradnja atmosferske kanalizacione mreže, položeni elektrokablovi za novu rasvjetu. Na pomenutoj lokaciji trenutno se izvode radovi na ugradnji ivičnjaka i pripremi za ugradnju raster elemenata.

Na ovom prostoru će, na zadovoljstvo brojnih sugrađana, biti formirana parkovska površina od 2000 m2 koja će sadržajno biti prilagođena svim generacijama. Osim šetnih staza, na ovoj površini biće izgrađeno dječije igralište na podlozi od tartana sa kombinovanom dječijom spravom, kao i njihalicom, vrteškom i  klackalicom", navode u saopštenju. 

Kako dalje objašnjavaju, shodno zahtjevima rekreativaca biće izgrađen i poligon za basket, teretana na otvorenom i ugrađen sto za stoni tenis, a za najmlađe oko parka će se naći i mini biciklistička staza.

"Prostor će biti oplemenjen sa oko 40 sadnica drveća i 35 sadnica nižeg ukrasnog bilja, biće ugrađen sistem za navodnjavanje, kao i parkovski mobilijar.

Podsjećamo da je u prethodnom periodu urađeno puno na planu unapređenja kvaliteta života u svim djelovima Podgorice. Stanovnici Starog aerodroma danas imaju značajno unaprijeđenu saobraćajnu i komunalnu infrastrukturu, nova dječija igrališta, parkove i sportsko-rekreativne zone, a uređenje lokacije u Ulici Miloša Obilića je nastavak ravnomjernog razvoja svih naselja i kvartova u glavnom gradu. Vjerujemo da će sugrađani biti zadovoljni realizacijom projekta i da će uživati u novim sadržajima", zaključuju iz Glavnog grada. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

westcoaster

Kucno dvoriste ne moze biti "park" no samo dvoriste. Zaista !! Velika je razlika izmedju parka i dvorista. Mislite o tome prije no sto recete hop.

simokle

sigurno u Srbiji imaju nase ulice ( Kralja Nikole, Ljuba Cupica, Vojvode Mirka, raznih Cg kapetana i barjaktara .... i posle se pitamo sto ovo bi ...a sami smo ispleli mrezu u koju mo se zapetljali