15 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

22° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 13°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ako ste stanar Bloka 5 i parkirate ispred svoje zgrade, bićete kažnjeni za nepropisno parkiranje!

Podgorica

Tag Video
Comments 13

Ako ste stanar Bloka 5 i parkirate ispred svoje zgrade, bićete kažnjeni za nepropisno parkiranje!

Autor: Mia Zeković

  • Viber

Dolazi noć, gasi se dan... i onda nastupa Komunalna policija Glavnog grada!

Na parkingu, ispred solitera u Bloku 5, koji se nalazi između Doma zdravlja i OŠ "Štampar Makarije" Komunalna policija u noćnim satima fotografiše parkirane automobile i potom im dostavlja kazne za nepropisno parkiranje, jer se navodno nalaze na zelenoj površini!

Ako živite u spomenutom soliteru i smatrate da ste svoj automobil ostavili na sigurnom, pred zgradom u kojoj živite - varate se! Jer Komunalna policija uveče, oko 21 sat, čeka baš vaš automobil da vam dostavi kaznu u visini i do 100 eura. 

Kada je naš čitalac upitao radnika Komunalne policije gdje bi trebalo da se parkira, ako je već to mjesto nepropisno za parkiranje, gospodin u uniformi nije imao odgovor na to pitanje, osim da je "ovo zelena površina i da tu parkiranja nema". Kada je naš čitalac rekao službeniku da će se obratiti medijima i dostaviti im fotografije i video zapise koje je načinio, službenik ga je upitao koji je njegov automobil kako mu kaznu ne bi napisao, a nedugo zatim je i otišao.

Na videu koji nam je čitalac dostavio jedino što možete vidjeti je (ne)ravna površina prekrivena šljunkom, nerijetko sa ogromnim lokvama nastalim od kiše i popucalim betonom. Jesu li kamenčići, pijesak i komadi betona, zaista, zelena površina?

Tekst se nastavlja ispod snimka.

Ako rukovodstvo Glavnog grada želi da ovo mjesto učini zelenom površinom, onda je jasno kako se to radi i sigurni smo da ih takvim procedurama ne moramo učiti, mada smo za njihovog mandata vidjeli po tim istim zelenim površinama više smeća, nego cvijeća.

A ako, pak, na perfidan način kaznama napisanim na parkingu ispred stambenih zgrada, na kojima nema nikakvog obilježja o zabranjenom zaustavljanju i parkiranju, žele da pune gradsku kasu, reakcija će, poput ove, uslijediti. 

U razgovoru sa stanarima, rečeno nam je da nikada prije nijesu imali ovakve probleme, a da taj parking koriste otkad zgrada postoji, odnosno od useljenja. 

Komentari (13)

POŠALJI KOMENTAR

Nikola

@Markilj kako te nije sramota ne pripadaju drugoj državi nego verujući narodu a i tvoji preći bili su vernici te crkve a ne ko ti što dade veru za sendvič i bombonjeru za tvoju informaciju svi moji preci su bili iz CRNE GORE a nežna se jesu li tvoji zato pokri se ušima i ne laj

Ana

Znajući kako se nasi sugradjani parkiraju dje god stignu mali se kazni pise.