6 °

max 14 ° / min 5 °

Četvrtak

27.02.

14° / 5°

Petak

28.02.

12° / 3°

Subota

29.02.

12° / -1°

Nedjelja

01.03.

12° / 5°

Ponedjeljak

02.03.

16° / 11°

Utorak

03.03.

15° / 11°

Srijeda

04.03.

16° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Cetinje: Čavor nije naš član, ali razumijemo reakciju

Politika

Comments 0

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

DPS Cetinje: Čavor nije naš član, ali razumijemo reakciju

Demokratska partija socijalista reagovala je na današnje saopštenje Demokrata, čiji predstavnici tvrde da su ih na Cetinju napali aktivisti DPS-a. 

"Današnje saopštenje Demokratske Crne Gore još je jedno u nizu onih kojima davljenici, svježe razvedeni nakon prvog ’građanskog’ političkog braka, a već uletjeli u drugi – sa još apsurdnijim partnerima, pokušavaju da neistinama i klevetom skrenu pažnju na sebe. Ne pomaže.

Zbog javnosti, u startu, želimo naglasiti sljedeće – gospodin Božina Čavor naš je sugrađanin, ali ne i član ili simpatizer Demokratske partije socijalista. Zato ne možemo tumačiti njegovu današnju potrebu za reakcijom, ali je možemo razumjeti, dobro znajući agresivan i provokativan pristup aktivista Demokratske Crne Gore, ne samo na cetinjskim, već na ulicama širom Crne Gore.

Naravno, sasvim dobro znamo što slijedi – od anemične grupe koja tumara od partnera do partnera, već smo navikli na identične situacije. U sljedećim danima, kroz saopštenja će poručivati da je građanin Božina Čavor neformalni šef Demokratske partije socijalista, a onda će u subotu o skupu na Balšića pazaru, kojem će prisustvovati nekoliko desetina Cetinjana i isto toliko dragih gostiju iz drugih gradova, poslati poruku o hiljadama buntovnih građana na protestnom skupu na Cetinju. Postaje dosadno", poručuju iz cetinjskog DPS-a. 

Kako dalje navode "u pitanju je hvatanje za slamku spasa partije koja nepovratno gubi rejting".

"To je ipak uzalud – jer ni pokušaji svojatanja tuđih skupova, sklapanja novih nakon propasti stare koalicije, niti klevetanje pojedinaca i neistine nalik današnjoj, neće im pomoći da izbjegnu nastavak strmoglavljenja ka dnu", zaključuju u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR