6 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Crnogorska će se zajedno sa Demokratama boriti svim sredstvima da zaštiti izbornu volju građana"

Politika

Comments 6

"Crnogorska će se zajedno sa Demokratama boriti svim sredstvima da zaštiti izbornu volju građana"

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević poručio je da najoštrije osuđuje ponovni pokušaj Demokratske partije socijalista da poništi izbornu volju građana koji su 2016. godine glasali da DPS ne može da vrši vlast u Kotoru, poručujući da "DPS svojim djelovanjem gura ka divljem društvu".

 „Zabrinjavajuće je ponašanje DPS-a, koji ne bira sredstva da se obračuna sa političkim protivnicima i da uzurpira vlast u Kotoru. Počelo se trgovinom mandatima i poništavanjem izborne volje građana, nastavilo nelegalnom smjenom predsjednika opštine Jokića, što je potvrdio i kotorski sud, a sada idu korak dalje i manirima siledžija upadaju u opštinske prostorije“, rekao je Pavićević.

On je dodao da je sve ovo što je naveo potpuno suprotno od načina djelovanja u politici u demokratskom društvu.

 “Samo u divljem društvu upravlja onaj čiji je jedini argument sila i posebno sam zabrinut ovakvim djelovanjem predstavnika DPS-a, budući da ulazimo u izbornu godinu, a da je nervoza članova te partije sve vidljivija“, naveo je Pavićević.

Poručio je da su zdrava energija, jasna vizija i držanje do principa u politici jedina brana bujici samovolje i korupcije koju kao model djelovanja zagovara DPS.

On je rekao da "neprincipijelna i neopravdiva akcija smjenjivanja Dragice Perović, a odmah nakon toga i Vladimira Jokića, zahtijevaju javnu i neodložnu osudu, kao nedopustiv obrazac ponašanja i djelovanja u demokratskom političkom polju".

“Crnogorska će se zajedno sa Demokratama svim sredstvima boriti da se zaštiti izborna volja građana. A građane Kotora pozivam da dobro zapamte šta se ovih sedmica dešava u Kotoru i da na izborima najžešće kazne DPS i da time pokažu svoju privrženost i demokratiji i vrijednostima prosvećenih zajednica”, poručio je Pavićević.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

marko

Kako ga nije sramota. Pa upravo je crnogorska u Budvi uradila isto što i odbornica SDP a u Kotoru. I sad se on pravi blesav. A kao Crnogorskoj su dati glasovi u Budvi da bi ona podržala DF.

Misko

Ovo je nastavak opstrukcija podmlatka 7-og bataljona i ovog trojanskog konja srpskih nacionalista,ne treba mnogo obracat paznju na nebitne likove.

Tesla

@mr,Meni ipak ovaj nazi odgovara. Mozes uvijek nesto dodati a masta ti je mislim kolika i meni. I ovaj sisao sa terazija da drzi predavanja o demokratiji.Jos smo divlji. Bogu hvala pa su mu mentori pitomi i lepi.