7 °

max 14 ° / min 5 °

Četvrtak

27.02.

14° / 5°

Petak

28.02.

12° / 3°

Subota

29.02.

12° / -1°

Nedjelja

01.03.

12° / 5°

Ponedjeljak

02.03.

16° / 11°

Utorak

03.03.

15° / 11°

Srijeda

04.03.

16° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vukić: Smiješna tvrdnja ministra Radunovića

Politika

Comments 0

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Vukić: Smiješna tvrdnja ministra Radunovića

Sekretar Izvršnog odbora GO SNP-a Dragan Vukić saopštio je da utvrđivanjem Prijedloga zakona o izmjeni zakona o budžetu za 2019. godinu Vlada Crne Gore građane uvodi u spiralu duga iz koje se neće moći izaći.

"Zaduživanje za potrošnju a ne za stvaranje doprinosi toj takozvanoj spirali iz koje nema izlaska. Tvrdnja ministra Radunovića da je cilj ekonomske politike Vlade  povećanje životnog standarda građana je više nego smiješna a sa druge strane i žalosna. Jer, građani Crne Gore plaćaju najskuplje gorivo, najskuplju vodu i najskuplju električnu energiju u regionu. A pritom primaju najmanje neto zarade i penzije", navodi se u saopštenju.

Iz ove partije smatraju da je ovo ekonomsko uništavanje svih građana i da se nameće teza da zbog povećane minimalne zarade, najniže u regionu i navodnog smanjenja poreskog opterećenja zarada mora doći do rebalansa budžeta. 

"SNP CG poziva poslanike vladajuće strukture, kao predstavnike narodne vlasti izabrane na nelegitimnim izborima 2016. godine, da ne daju podršku  Prijedlogu zakona o izmjenama zakona o budžetu, jer to nije dobro ni za nas a tek prijeti da uništi budućnost naših pokoljenja", zaključuje Vukić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR