Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Vuković: Većina opozicije svjesno opstruira rad Odbora

| Postavio/la: Mirjana Dragaš | Izvor: rtcg.me

Vuković: Većina opozicije svjesno opstruira rad Odbora

Demokratska partija socijalista spremna je da svakodnevno radi u Odboru za reformu izbornog zakonodavstva, dok je opozicija ta koja bi da zaustavi demokratske procese u Crnoj Gori, poručio je poslanik DPS-a Miodrag Vuković.

"Poslije posljednjih odluka Skupštine ja sam optimista imamo realne nade da možemo raditi u širem formatu, uz prisustvo drugog parlamentarnog bloka", kazao je Vuković.

Jučerašnja sjednica, koju je napustila opozicija, pokazala je da je, kako navodi Vuković, nekome važnija forma od suštine.

"To političko vašarište u opoziciji, smanjenog intenziteta i dalje je prisutno od početka obnovljenog rada Odbora. Mi u DPS-u spremni smo svaki dan da radimo, da se sastanemo već sjutra, da ne izazimo iz ovih sala”, poručio je Vuković.

Podsjeća na poruke iz EK, u kojim se kaže da je dijalog potrebno voditi u Skupštini.

“Ova dva susreta sa predstvanicima EK i OEBS-a vraćaju nadu. Evropa zna da razluči dobro od lošeg i nastaviće da ohrabruje one koji iskreno rade na jednom vanredno važnom pitanju”, naveo je poslanik DPS-a.

Vuković kaže i da parlamentarna većina ne može previše pomoći opoziciji. “Oni svaku vrstu naše pomoći odbijaju, oni su zadovoljni time što se međusobno ne mogu udružiti”, navodu Vuković.

Smatra i da većina opozicije svjesno opstuira rad Odbora.

“Većina to radi svjesno sa ciljem da zaustavi, nezaustavljive demokratske procese u Crnoj Gori, mi idemo dalje”, zaključio je Vuković.

Komentari

kamiondzija78,

A sta to opozicija korisno radi pa da bi očekivala da ih neko glasa?

Srna,

A oni da ista znaju nesto bi radili svih ovih godina. Primali su platu koju nisu ni zaradili pošteno. I posle se čude zasto gube svake izbore.

Dakica,

Opozicija svojim ponasanjem samo je dokaz koliko su isfrustirani i koliko su ljubomorni na rad i podrsku koju Dps ima.

CiciMici,

Dokle opozicija misli da se ponasa ovako? Po ko zna koji put dokazuju da nisu dostojni da budu u politici.

Azra01,

Opozicija je svjesna da podrsku nemaju pa ne sve nacine pokušavaju da naskode svima koji kvare njihove planove.

ines23,

Jedini koji ce doprinijeti radu odbora bice DPS ostali samo da su zdravo!

Vitinka,

Niko nije vise prevario narod kao Demokrate, prvo su se predstavljali kao iz naroda, pa obilazili svaku kuci po CG, a onda cim su im se funkcije omilie zaboravise na sve to i pogazise sve sto su rekl!

oliver14,

Ja ne znam kako imaju obraza ovi iz Demokrata toliko narod da lazu na oci, jedno pricaju drugo rade trece misle!

Kosta,

Sta mogu Demokrate da nesto konkretno ucine ona dvojica?? Oni nista, oni jedva cekaju da se zavrsi rad Odbora i da sto manje pricaju tamo jer znaju da ne znaju sta.

goran1978,

Opozicija namjerno opstruira rad Odbora jer su oni svjesni da sjutra kad dodju izbori oni ce opet da traze alibi, pa ce opet izmisliti neku toplu vodu!

Ostavi komentar

0/300