12 °

max 15 ° / min 11 °

Srijeda

26.02.

15° / 11°

Četvrtak

27.02.

12° / 5°

Petak

28.02.

12° / 3°

Subota

29.02.

12° / 0°

Nedjelja

01.03.

13° / 6°

Ponedjeljak

02.03.

15° / 10°

Utorak

03.03.

14° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đeljošaj: Crnogorska zastava bila na jarbolu, albanska je opet meta

Politika

Tag Gallery
Comments 0

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Đeljošaj: Crnogorska zastava bila na jarbolu, albanska je opet meta

Foto: Facebook Opština Tuzi - Komuna e Tuzit

U Zatrijebču na otkrivanju spomenika Skenderbegu vijorile su se dominantno albanske zastave, bila je američka, ali je jasno bila istaknuta i crnogorska, kaže za Antenu M predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj i upućuje oštru kritiku medijima. 

"Većina crnogorskih medija na svakoj svečanosti u Tuzima ima istu metu - albansku zastavu. Uvijek smo ponavljali i ponavljamo da je prirodno da bude albanska zastava, ali nas zaista interesuje zašto toliko pojedinim medijima smeta albanska zastava.  

Ko hoće time da se bavi neka nastavi, mi ćemo raditi u skladu sa zakonom i poštovati institucije - naravno svoju zastavu, ali i ostale", kazao je Đeljošaj.

Kako kaže, sve je moglo da se provjeri na zvaničnim stranicama Opštine, a na skupu si bili i predstavnici ministarstava. 

Na naše pitanje da li je crnogorska zastava juče bila istaknuta na adekvatan način, Đeljošaj kaže:

"Apsolutno! Na jarbolu, najvišem mjestu koje je postojalo u Zatrijebču. Dakle, postoji medijska propaganda i kampanja protiv zastave i juče je pokazan pravi odnos ne samo prema Opštini Tuzi nego prema Albancima ne samo u Crnoj Gori nego i šire, a rekao bih i protiv države Crne Gore", tvrdi on. 

Poruka iz Tuzi juče je bila da je saradnja Opštine, institucija i dijaspore pokazala kako se nešto može lijepo organizovati, a na drugoj strani smo vidjeli propagandu i neprofesionalno izvještavanje, zaključio je Đeljošaj. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR