15 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP: Novo produženje dokaz da rad Odbora ne može dati rezultate

Politika

Comments 0

SNP: Novo produženje dokaz da rad Odbora ne može dati rezultate

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Predlog da se produži rok za završetak posla Odbora za reformu izbornog zakonodavstva je još jedna potvrda onoga što Socijalistička narodna partija uporno ističe – rad Odbora je od samog početka opterećen brojnim nepravilnostima i, kao takav, ne može dati željene rezultate, saopšteno je iz te stranke.

''Jasno je da tijelo u kojem nisu zastupljene sve opozicione političke partije i koje je formirano na sumnjiv način ne može ispuniti ciljeve koji su pred njega postavljeni. Takođe, više je nego očigledno da pojedini subjekti samo fingiraju rad u Odboru, dok cijeli posao, zapravo, tapka u mjestu. Osim toga, ključni zahtjev najvećeg dijela opozicije, koji se tiče formiranja tehničke vlade, još uvijek nije ispunjen, što dodatno usložnjava cijelu situaciju''- navedeno je iz SNP-a.

Socijalistička narodna partija neće, kako su naveli, učestvovati u ovoj lakrdiji jer ''smatramo da rješenja koja će biti usvojena bez učešća svih zainteresovanih strana ne mogu donijeti ništa dobro građanima Crne Gore.''

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR