18 °

max 23 ° / min 17 °

Srijeda

23.09.

23° / 17°

Četvrtak

24.09.

23° / 19°

Petak

25.09.

22° / 20°

Subota

26.09.

22° / 18°

Nedjelja

27.09.

18° / 15°

Ponedjeljak

28.09.

19° / 16°

Utorak

29.09.

22° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
LP čestitala Dan Prijestonice

Politika

Comments 0

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

LP čestitala Dan Prijestonice

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović uputio je čestitiku povodom Dana Prijestonice Cetinje.

"Građanima i građankama Cetinja, gradonačelniku Prijestonice Aleksandru Kašćelanu, predsjednici Skupštine Maji Ćetković i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam 13. novembar Dan prijestonice Cetinje.

Cetinje kao temelj i istorijske i današnje Crne Gore, u svakom vremenu predstavljalo je luču njene slobode i mjesto koje je taj status ljubomorno čuvalo sa svojim časnim i nepokornim ljudima. Preko Cetinja prelamala se sudbina Crne Gore svakog vremena i ono zato jeste simbol njenog trajanja, razvoja i ukupnog postojanja", navodi se u čestitki.

Dodaje se kako su Cetinje i njegov narod bili su uvijek pokretačka snaga razvoja države koja je zaslužila mnogo više pažnje koja će biti upregnuta u što snažniji napredak i pobljšanje kvaliteta života građana prijestonice.

"Uz dugoročnu viziju održivog razvoja i pametna ulaganja u kulturne, privredne ali i ljudske kapacitete ovaj grad ima ogromne potencijale da bude obnovljeno jezgro ovog dijela države. Liberali će kao i uvijek biti snažna podrška Prijestonici na takvom putu", zaključuje se u čestitki Liberala.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR