28 °

max 31 ° / min 20 °

Petak

07.08.

31° / 20°

Subota

08.08.

32° / 22°

Nedjelja

09.08.

34° / 23°

Ponedjeljak

10.08.

34° / 21°

Utorak

11.08.

33° / 22°

Srijeda

12.08.

32° / 23°

Četvrtak

13.08.

32° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Crna Gora kapija Balkana"

Ekonomija

Comments 0

Izvor: Mina

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

"Crna Gora kapija Balkana"

Potpisivanje sporazuma o saradnji Crne Gore i Maroka u oblasti vazdušnog i pomorskog saobraćaju biće podsticaj za unapređenje saradnje i u drugim oblastima, posebno u turizmu i trgovini, kazao je ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković.

On se, kako je saopšteno iz Ministarstva saobraćaja i pomorstva, sastao sa ambasadorom Maroka u Crnoj Gori Mohammedom Amine Belhajem, sa kojim je razmatrao mogućnost unapređenja saradnje u oblasti vazdušnog i pomorskog saobraćaja, kao i u drugim oblastima.

Nurković je istakao da treba raditi na daljem usaglašavanju tekstova sporazuma o saradnji u oblasti vazdušnog i pomorskog saobraćaju, kako bi bili spremni za potpisivanje u prvom kvartalu naredne godine.

“Potpisivanje tih sporazuma biće podsticaj za unapređenje saradnje i u drugim oblastima, posebno u turizmu i trgovini”, kazao je Nurković.

Belhaj je naveo da je zadovoljan dosadašnjom saradnjom i dodao da se raduje skorom potpisivanju sporazuma i unapređenju saradnje i u drugim oblastima.

Na sastanku je razmatrana saradnja u oblasti pomorskog saobraćaja i upravljanja lukama, jer je, kako je kazao Belhaj, Crna Gora kapija Balkana, a Maroko kapija Afrike.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR