14 °

max 17 ° / min 12 °

Nedjelja

05.04.

17° / 12°

Ponedjeljak

06.04.

20° / 9°

Utorak

07.04.

21° / 7°

Srijeda

08.04.

20° / 7°

Četvrtak

09.04.

21° / 6°

Petak

10.04.

23° / 7°

Subota

11.04.

22° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Bjelopoljci će nastaviti skladno da žive, a manipulatori neka žive srednjovjekovne snove o teokratiji"

Politika

Comments 0

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

"Bjelopoljci će nastaviti skladno da žive, a manipulatori neka žive srednjovjekovne snove o teokratiji"

Na sastanku OO DPS Bijelo Polje u proširenom sastavu, kome je prisustvovao koordinator za Bijelo Polje i zamjenik predsjednika partije Duško Marković, razgovaralo se o aktuelnim političkim temama, saopšteno je iz DPS-a.

Pri tom je, kako je saopšteno, potvrđeno puno jedinstvo OO DPS Bijelo Polje i iskazana podrška Vladi i ostalim državnim organima u realizaciji programa partije, čija su osnova načela beskropromisna borba za državu Crnu Goru kao multietničko i multikofesionalno društvo sa jednakim pravima za sve građane bez obzira na religijske i druge razlike, koja su privatna stvar svakog pojedinca.

''OO DPS Bijelo Polje osudio je manipulacije koje dolaze sa određenih domaćih i inostranih adresa koje žele destabilizovati državu, te ugroziti mir i prosperitet kojim se Crna Gora nezaustavljivo približava porodici evropskih naroda, kojoj prirodno pripada. Građani Bijelog Polja nastaviće da skladno žive u miru i slozi kao i vjekovima do sada, a manipulatorima ostavljamo da žive srednjovjekovne snove o teokratiji kao nedopustivoj dominaciji religije nad savremenom i demokratski izabranom svjetovnom vlašću''- navedeno je us aopštenju.

Kako dodaju, samo građani u demokratskom i zakonitom procesu mogu birati vlast koja im nudi prosperitet i garantuje ljudska i svojinska prava.

"Jednom riječju demokratija i država kao zajednička kuća svih njenih građana najveća su svetinja savremene evropske civilizacija kojoj neotuđivo pripadamo"- zaključeno je u saopštenju bjelopoljskog DPS-a.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR